1000 TL Gaming Monitör Tavsiyesi

Acer tasarımı çok hoş. Çerçeveler beni rahatsız ediyor. Marka olarak Acer olması konusunda gidip geliyorum. LG ve Samsung alsam kafam daha rahat edecek ama fiyat olarak yüksek geliyor.
Acer, kaliteli bir markadır hocam.
Hocam ben o monitörü Kara Cuma'da 823TL'ye almıştım bence acele etmeden bi yılbaşı indirimini bekleyip öyle alın.

O fiyata daha piyasada bulunan monitörlerin tamamı TN panel. Acer SA230Bid, Samsung S24F350 ve Samsung C24F390 haricinde bir tavsiyem bulunmamakta.

Samsung S24F350, Acer'dan daha iyi gibi sanki bilemiyorum :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
An itibariyle 24V2Q olan 24 inçlik modeli 915 liraya satın aldım. 1 haftadır 102 ekran televizyon ile kullanıyorum bilgisayarı. Gözlerim mahvolmuş durumda. Ayrıca sistemi kara cumada yaklaşık 900-1000 lira daha ucuza aldığım için kârdan zarar etmiş sayıyorum kendimi. Çok da problem olmadı yani benim için.
Peki o zaman şimdiden yeni monitörünüz hayırlı olsun. Herhangi bir sorun yaşarsınız, yada bir inceleme konusu açarsanız beni etiketleyebilirsiniz.
 
Seçtiğiniz monitör oyun için kullanılamaz. 4ms gecikme süresi oldukça fazla bir değer. Ayrıca oyun monitörü istiyorsanız 120hz ve üstü almanızı öneririm. İyi forumlar!
Umarım bu bir şakadır. Şu ms saçmalığından vazgeçin. 3 ms farkı hissetmek imkansıza yakın birşey. Onun yerine diğer özlliklere bakmak gerekir. Panel kalitesi ve farkı, göz koruma, ergonomi vs.

120Hz 1050 Ti için biraz fazla fakat tercih edilebilir. Bunun yerine 75Hz daha fazla özelliği olan bir monitör daha mantıklı olacaktır.
 
Hangi monitörü seçmemi önerirsiniz kararsız kaldım :D
Ne yazık ki buna ben karar veremem. Tavsiyem YouTube'dan birkaç video izleyin hangisi aklınıza yatarsa onu alın. Hatta aceleniz yoksa 12 13 gün yılbaşına kadar bekleyin, o zamana hem indirime girerler hemde siz daha iyi kararınızı verir, kendinizden emin bir şekilde alırsınız.
 
Seçtiğiniz monitör oyun için kullanılamaz. 4ms gecikme süresi oldukça fazla bir değer. Ayrıca oyun monitörü istiyorsanız 120hz ve üstü almanızı öneririm. İyi forumlar!
Nasıl bu kadar net konuşabiliyorsunuz?
Şuan piyasada IPS panel 4ms olan dünya paraya satılan oyuncu monitörleri var.
Monitör ihtiyacı diğer PC bileşenleri gibi ihtiyaca göre seçilecek bir şeydir.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı