Getcontact nasıl kullanılır?

tentaroza

Hectopat
Daha fazla  
Uygulamayı indirdim. Fakat insanlar beni nasıl kaydetmiş onu bulamadım nereden bakılıyor?

IMG_8696.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke indirmeseydiniz hocam uygulama mantığı şöyle çalışıyor. sizi telefonuna kaydeden kişiler uygulamaya girdiğinde bütün rehberi kopyalanıyor numaralarla birlikte ve depo ediliyor. Siz de uygulamayı yuklediğinizde sizin de bütün rehberiniz kaydediliyor. Rehberler arasında sizin numaranız varsa size nasıl kaydedildiğinizi gösteriyor. Ama kimin nasıl kaydettiğini göremezsiniz, sadece kaydedildiğiniz ismi görebilirsiniz. Bu numaraları büyük ihtimal parayla satıyorlsr ve telefonunuza abuk sabuk reklamlar gelmeye başlıyor.

Keşke indirmeseydiniz hocam uygulama mantığı şöyle çalışıyor. Sizi telefonuna kaydeden kişiler uygulamaya girdiğinde bütün rehberi kopyalanıyor numaralarla birlikte ve depo ediliyor. Siz de uygulamayı yuklediğinizde sizin de bütün rehberiniz kaydediliyor. Rehberler arasında sizin numaranız varsa size nasıl kaydedildiğinizi gösteriyor. Ama kimin nasıl kaydettiğini göremezsiniz, sadece kaydedildiğiniz ismi görebilirsiniz. Bu numaraları büyük ihtimal parayla satıyorlsr ve telefonunuza abuk sabuk reklamlar gelmeye başlıyor.

Ben bunu geçen senede indirmiştim dediğniz gibi bir şey olmamıştı ama beni nasıl kaydettikleri gözükmüyor şuaan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı