1000 TL i5 Sistem Upgrade

Bence işin erbabı insanlar mı yoksa bir şey biliyormuş gibi geçinen kişilerin söylediğine mi güvenmek doğru olur?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence GTX 950 kötü bir kart değil, GTX 960 ile arasında sana linkini önceki videolarda attığım videoda çok büyük fark göremedim; bence bütçen yok ise fazla zorlama zaten seni fazlasıyla memnun edecektir. Ama GTX960 kötü değil onu yanlış anlama. Bir kaç optimizasyon sorunu bulunuyor. Alabilirsen GTX960 al ama GTX950 yeter gibi geliyor bana. Zaten monitörün 1080P olmadığı için seni fazlasıyla memnun eder o yüzden kafanda soru işareti kalmasın. Şuan kullandığın ekran kartı ne?

Redeon hd 7350 bir kart var. Cok tesekkur ederim bana yardimci olduğun icin 15 tatilde ram,ekran karti,guc kaynagi alacagim.:)

750 ti kullaniyorsun anladigim kadariyla gtx 750 ti alsam nasıl olur.

Dostum PSU' un yetersiz. 127W genelde sadece 12V kanalından çekilen güçtür. Ayrıyeten o kadar eski ve kalitesiz bir PSU' na sistemi emanet etmek istemezsin PSU yüzünden bir sürü kişinin sistemi zarar gördü. PSU değişmedikce ekran kartı takamazsın takarsanda sonuçlarını kötü olur belirtiyim. Zaten sisteme anca güç verebiliyordur o PSU.

Peki sence 1000 tlye ekran karti.ram.guc kaynağı onerirmisin(BIRAZ BUTCE ASILABILIR 50-100TL kadar ama asilmassa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı