1000 TL ikinci el sistem toplama

Bütçe
1000

musaefedmr

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamünaleyküm çok ölücüsünden bir 1000 TL'ye kadar bilgisayar toplamam lazım. LoL falan açsın yeter. Yani LoL açmak için en kötü 4 çekirdek islemci olması lazım. Ne çok kötü ne çok iyi bir şey aramıyorum zaten. Parçaların uyumundan anlamadığım için işin içinden çıkamadım.

Bir de elimde böyle bir ekran kartı var. LoL vs için iş görür mu? Ekran kartı da satın almama gerek var mı? Bütün parçaların uyumlu olacağı bir bilgisayar önerirseniz çok sevinirim.

Hocam kasayı bitpazarından alın fakat 1000TL çok az. i3 işlemci bile 400TL'den başlıyor RAM vs desek monitor dahil edemezsin kasayı bitpazarından topla derim.

Hocam kasayı bitpazarından alın fakat 1000TL çok az. i3 işlemci bile 400TL'den başlıyor RAM vs desek monitor dahil edemezsin kasayı bitpazarından topla derim.
Kankam monitör var kasa da dert etmeyin tek lazım olan islemci ram anakart ikinci el 300 e kadar falan ciksan islemcide 4 çekirdek iyi bisey anakart ta onereceginiz islemciye uygun bisey olsa tamam ram fln da alinir 300 e kadar hadi

Reis peki ekran kartıma bakıp modelini söyleme şansın varmı ben anlamiyorum pek takacak pc de yok şuan

Son düzenleme:

Hocam orada AX3450 yazıyor internette aratınca ATI Radeon HD 3450 çıkıyor. Ekran kartları benziyor sanırım o.

Kanka peki buna Intel Core 2 Quad Q9550 4 cekirdek islemci 4 g RAM vs versem LoL rahat oynatır mı?

Kanka LoL sistem gereksinimleri bunlar. Oynayabileceğini sanmıyorum çünkü ben i5 4200U AMD Radeon HD 8670M laptop ile oynayamıyorum. Yani 1K ya oynayabileceğini sanmam.
LoL'ü düzgün oynamak için bir 4000 TL'yi gözden çıkarman gerek.

LoL surekli guncelleniyor 1000TL'ye 35 40 FPS ustune cıkabilir misiniz bilmiyorum.

Buyurun hocam toplam 950 TL tuttu 50 TL'de cebinize kaldı

4000 TL abarttınız hocam 2000 TL'ye ikinci el doğru düzgün oynatan sistem toplanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…