Arkadaşlar selamünaleyküm çok ölücüsünden bir 1000 TL'ye kadar bilgisayar toplamam lazım. LoL falan açsın yeter. Yani LoL açmak için en kötü 4 çekirdek islemci olması lazım. Ne çok kötü ne çok iyi bir şey aramıyorum zaten. Parçaların uyumundan anlamadığım için işin içinden çıkamadım.
Bir de elimde böyle bir ekran kartı var. LoL vs için iş görür mu? Ekran kartı da satın almama gerek var mı? Bütün parçaların uyumlu olacağı bir bilgisayar önerirseniz çok sevinirim.
Hocam kasayı bitpazarından alın fakat 1000TL çok az. i3 işlemci bile 400TL'den başlıyor RAM vs desek monitor dahil edemezsin kasayı bitpazarından topla derim.
Hocam kasayı bitpazarından alın fakat 1000TL çok az. i3 işlemci bile 400TL'den başlıyor RAM vs desek monitor dahil edemezsin kasayı bitpazarından topla derim.
Kankam monitör var kasa da dert etmeyin tek lazım olan islemci ram anakart ikinci el 300 e kadar falan ciksan islemcide 4 çekirdek iyi bisey anakart ta onereceginiz islemciye uygun bisey olsa tamam ram fln da alinir 300 e kadar hadi
Kankam monitör var kasa da dert etmeyin tek lazım olan islemci RAM anakart ikinci el 300'e kadar falan ciksan islemcide 4 çekirdek iyi bir şey anakart ta onereceginiz islemciye uygun bir şey olsa tamam RAM falan da alinir 300'e kadar hadi
Reis peki ekran kartıma bakıp modelini söyleme şansın var mı ben anlamıyorum pek takacak PC de yok şu an
Kanka LoL sistem gereksinimleri bunlar. Oynayabileceğini sanmıyorum çünkü ben i5 4200U AMD Radeon HD 8670M laptop ile oynayamıyorum. Yani 1K ya oynayabileceğini sanmam.
LoL'ü düzgün oynamak için bir 4000 TL'yi gözden çıkarman gerek.
Kanka LoL sistem gereksinimleri bunlar. Oynayabileceğini sanmıyorum çünkü ben i5 4200U AMD Radeon HD 8670M laptop ile oynayamıyorum. Yani 1K ya oynayabileceğini sanmam.
LoL'ü düzgün oynamak için bir 4000 TL'yi gözden çıkarman gerek.