1000 TL ikinci el sistem toplama

Bütçe
1000
8 MB cache var güçlü bir işlemci R7 240 güzel kart fakat 400 TL bunu alırsanız diğer parçalara bütçe kalmayabilir LoL için ekran kartı zaten pek önemli değil oyun işlemci oyunu olduğu için attiğim ekran kartı ve işlemci yeterli olacaktır.
Kankam birde son sorum rami 2 2 seklinde mi almaliyim yoksa tek 4 mü onu söylemişti gecen biri de

8K sistemde 120 fps civarı alıyorum savaşlarda 60 a falan düşüyor bu bütçeye oyun açılır mı o bile zor

Arkadaşlar selamünaleyküm çok ölücüsünden bir 1000 TL'ye kadar bilgisayar toplamam lazım. LoL falan açsın yeter. Yani LoL açmak için en kötü 4 çekirdek islemci olması lazım. Ne çok kötü ne çok iyi bir şey aramıyorum zaten. Parçaların uyumundan anlamadığım için işin içinden çıkamadım.

Bir de elimde böyle bir ekran kartı var. LoL vs için iş görür mu? Ekran kartı da satın almama gerek var mı? Bütün parçaların uyumlu olacağı bir bilgisayar önerirseniz çok sevinirim.

Eki Görüntüle 1665606

Eki Görüntüle 1665609

Eki Görüntüle 1665610
Lol gibi hafif bir oyunu bile oynayabilmeniz için en kötü 3-4kya ikinci el bilgisayar almanız gerekir.1000 tlye CS 1.6 keyfi zor yaparsınız

Ya kankam anakart icin adamla konustum 250'den asagi hayatta düşmem bilmem ne soguk soğuk konusuyor awk alasım da gelmedi baska model var mı anakart.

Dostum sen sadece anakartı sor zaten üçünün fiyati 220 TL alacaksan bunu al sonra işlemciyi çıkartıp benim attığım işlemciyi alırsın + olarak elinde kalan bu Duo işlemciyi satarsın.

Dostum sen sadece anakartı sor zaten üçünün fiyati 220 TL alacaksan bunu al sonra işlemciyi çıkartıp benim attığım işlemciyi alırsın + olarak elinde kalan bu Duo işlemciyi satarsın.
Kanka bu nasıl ssd 256 gb o anakarta uyarmi ve iyimi durumu sağlığı 80 falan yazmış adam ama pek bilemedim

Kanka bu nasıl SSD 256 GB o anakarta uyar mı ve iyi mi durumu sağlığı 80 falan yazmış adam ama pek bilemedim.

Dostum orada 120 GB olanı alacaksın 256 GB bütçeyi aşar.

Kanka bu nasıl SSD 256 GB o anakarta uyar mı ve iyi mi durumu sağlığı 80 falan yazmış adam ama pek bilemedim.

Hocam M.2 SSD olmaz anakarta.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı