1000 TL ikinci el sistem toplama

Bütçe
1000
Reis o anakarttaki islemci 4 çekirdek mi yani 4 çekirdek altı is görmüyor şuan lol vs acmiyor. Ben idarelik ama güzel bisey olsun istiyorum.

Kankam bir de sana cok zahmet verdim ama parcalari konum olarak ankara kecioren diye filtreler misin cikmazsa direk ankara da olur cunku direk alabilirim

Reis o anakarttaki islemci 4 çekirdek mi yani 4 çekirdek altı is görmüyor şu an LoL vs acmiyor. Ben idarelik ama güzel bir şey olsun istiyorum.

Kankam bir de sana cok zahmet verdim ama parcalari konum olarak Ankara kecioren diye filtreler misin cikmazsa direk Ankara da olur cunku direk alabilirim.

Tamam kanka akşam bakarım şu an müsait değilim kusura bakma.

Core2 Quad sistem, canavardan bir tık altına oynatıyor.

Q9505, P5K-E, 7 GB RAM ve RX 460 var sistemde. RX 460'ı çıkarırsak iyi sistem aslında. Güzel güzel oynatıyor. Zamanında 500 liraya toplamıştım 🤣

Reis R7 240 2 GB 128 bit 400 TL iyi midir? Bir de attığın islemci modeli iyi midir güçlü mü?

8 MB cache var güçlü bir işlemci R7 240 güzel kart fakat 400 TL bunu alırsanız diğer parçalara bütçe kalmayabilir LoL için ekran kartı zaten pek önemli değil oyun işlemci oyunu olduğu için attiğim ekran kartı ve işlemci yeterli olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı