1000 TL IPS veya VA Panel Monitör Tavsiyesi

seawolf3156

Hectopat
Katılım
18 Şubat 2016
Mesajlar
144
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1000 TL civarında IPS veya VA panel bir monitör arıyorum. Genel olarak oyun oynamak (bir e-sporcu gibi değil) ,film izlemek ve yazılım ile uğraşıyorum. Gün içinde 8-10 saat PC başında olduğum için göz koruma özelliklerinin tamamı olmalı. Yazılım ile uğraştığım için monitörün pivot özelliği olursa iyi olur eğer yoksa da Vesa uyumluluğu olmalı. Bu özelliklere sahip en iyi monitör tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler. Eğer çok iyi bir monitör varsa bütçeyi 200-300 TL esnetebilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

o zaman bu :) orayı kaçırmış olabilirim üzgünüm. :) Bütçeni genişletirsen pişman olmazsın.
Peki
@Caner Uncu'nun önerdiği monitör ile arasında bu fiyat farkına değecek bir fark var mı ? Bu arada zaman ayırıp bana yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.
 
Caner arkadaşımınızın gösterdiği VA panel, IPS görüntü konusunda VA'dan daha iyidir. VA'nın tek avantajı Curved olması. Gösterdiğim monitör IPS. Film izlemekte dahil oluyorsa görüntü zenginliği için IPS öneririm
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı