1000 TL kasa önerisi

Cavushan

Hectopat
Yer
GAZİANTEP
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 3.5 GHz 6-Core-ID-COOLING SE-214-XT 68.2 CFM CPU Cooler-MSI B550-A PRO ATX AM4 ana kart -Kingston FURY Beast 8 GB (4x8 GB) DDR4-3200 CL16 Ram-KIOXIA EXCERIA PLUS G2 500 GB M.2-2280 PCIe 3.0 X4 NVME SSD-Samsung 970 Evo Plus 1 TB M.2-2280 PCIe 3.0 X4 NVME SSD-XFX Speedster SWFT 210 Radeon RX 6600 XT 8 GB Ekran kartı-Deepcool CG560 ATX Mid Tower-NZXT C650 (2022) 650 W 80+ Gold Certified Fully Modular ATX Power-
Meslek
ZABIT KATİBİ
Merhaba arkadaşlar, yeni bir sistem topladım şu an eksik olarak kasa kaldı. Mevcut kasam Casper ve 2012 yılından kalma bir kasa ve ciddi anlamda ısınma sorunum var, yeni bir kasaya ihtiyacım olduğu elzemdir. (maksimum bütçem 1000 TL )
Sistem özelliklerim;
Corsair CV550 PSU.
Sapphire RX570 ekran kartı.
i7 3770 işlemci:
Gigabyte 240GB SATA 3.0 2.5 SSD (500 MB Okuma/420MB yazma):
Elixir 4+2 GB RAM.
Ana kartım: IPXSB-H61

Bu özelliklere göre bana bir kasa önerebilir misiniz?

Yorumunuz için teşekkür ederim. Kasa çok şık ve güzel duruyor ancak teknobiyotik isimli firma hiç güven vermiyor, şikayet çok çok fazla bu firma için ayrıca YouTube da bu kasanın incelemesini izledim ama alttaki yorumlara firmanın vermiş olduğu ukala ve saygısızca cevaplar bu firmadan uzak durmam gerektiği kanısı oluşturdu bende.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Kasa çok şık ve güzel duruyor ancak Teknobiyotik isimli firma hiç güven vermiyor, şikayet çok çok fazla bu firma için ayrıca YouTube'da bu kasanın incelemesini izledim ama alttaki yorumlara firmanın vermiş olduğu ukala ve saygısızca cevaplar bu firmadan uzak durmam gerektiği kanısı oluşturdu bende.

O zaman Trendyol'dan alabilirsin bu forumdaki çoğu kişi Teknobiyotik kullanıcısı hocam bende dahil bu kasanın farklı modelini aldım sorunsuz geldi ona bakarsak ohoo bir sürü markada şikayet var. şikayet olmayan markamı var? Ayrıca hiç kötü yorum göremedim

Son düzenleme:
O zaman Trendyol'dan alabilirsin bu forumdaki çoğu kişi Teknobiyotik kullanıcısı hocam bende dahil bu kasanın farklı modelini aldım sorunsuz geldi ona bakarsak ohoo bir sürü markada şikayet var. şikayet olmayan markamı var? Ayrıca hiç kötü yorum göremedim
Yanıtınız için teşekkür ederim.
Buradaki şikayetlere istinaden yazmak durumunda kaldım. Mutlaka her firmada şikayet vb. durumlar söz konusu ancak ilgili firmanın olaylara yaklaşım ve üslubu beni düşündürdü ancak sizler gibi bu platform üzerinden alışveriş yapan arkdaşlar tecrübelerini paylaşır ise net olarak bir yorumda bulanabiliceğimi düşünüyorum.
Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim, ancak bu markadan herhangi bir ürün satın almak istemiyorum.

Ben RX560 4 GB: 3.900TL
Intel i3 8100: 1000TL.
Anakartı bilmiyorum ama DDR4.1.400 TL.
Gamepower mekanink klavye. 700TL.
Phlipis 22 inc monitör: 2000TL.
Artı Gamepower mouse hediye. O da zaten bir 400TL. Bu sistemi sadece 4.5bin TL'ye aldım, RAM'ı falan bir de kulaklığı saymasak gerçekten sudan ucuza buldum.

Yanıtınız için teşekkür ederim.
Buradaki şikayetlere istinaden yazmak durumunda kaldım. Mutlaka her firmada şikayet vb. durumlar söz konusu ancak ilgili firmanın olaylara yaklaşım ve üslubu beni düşündürdü ancak sizler gibi bu platform üzerinden alışveriş yapan arkdaşlar tecrübelerini paylaşır ise net olarak bir yorumda bulanabiliceğimi düşünüyorum.

Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim, ancak bu markadan herhangi bir ürün satın almak istemiyorum.
Yok hocam ben kefilim teknobiyotik güvenilir bir markadır hiç şüpheniz olmasın+ konu aç teknobiyotik güvenilir mi diye görürsünüz hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı