1000 TL klavye önerisi

Bütçe
1000
Çok güzel bayağı şaşırdım geldiğinde. Önceki Philips'di mekanik ama çok kötüydü çift basıyordu. ASUS'un çok yumuşak basımı bayağı şaşırdım ek olarak az ses çıkarıyor. Ve yazması çok rahat güzel. RGB senkronize olması da artısı.
Kanka bende almayı düşünüyorum cidden bu videodaki gibi mi sesi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba,
Corsair K60 RGB Pro Low profile klavyem var ve 13 ay sonra çift basma sorunları yaşamaya başladım.
Yeni klavye alacağım, maksimum bütçem 1000₺.
Red Switch ve TKL olursa sevinirim.
Teşekkürler.

NOT: Forumda konuları gezdim fakat çoğunluk %60 önermiş ve PUBG Mobile oynadığım için F tuşlarının olmaması benim için sorun.
Asus rog strix scope deluxe var tkl ve red switch n11 de 2100 TL civarı 1000 TL üstüne 100 TL indirim alıyorsun 2000 TL Asus un 610 TL cashbacki var 1390 TL bütçeni biraz aşıyor ama alabileceğin en iyisi bu olur bence tkl klavye düşünsem alırdım.

Önerilen ASUS için İkinci el olarak klavye bakmak mantıklı mıdır? (kutulu faturalı ve garantisi mevcut olacak şekilde)

Bu asustan daha iyi olacaktır sıfır olarak hemde.

RK61 Switch olarak daha iyi. Asus Kailh Switch kullanıyor o paraya kailh alman mantıksız. RK61 gerek switch gerek hot swap gerek bluetooth/kablolu/2.4g vs çok daha avantajlı.

Kanka bende almayı düşünüyorum cidden bu videodaki gibi mi sesi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Asus rog strix scope deluxe var tkl ve red switch n11 de 2100 TL civarı 1000 TL üstüne 100 TL indirim alıyorsun 2000 TL Asus un 610 TL cashbacki var 1390 TL bütçeni biraz aşıyor ama alabileceğin en iyisi bu olur bence tkl klavye düşünsem alırdım.

Yok hocam alabileceği en iyisi bu değil yakın bile olmayacaktır hatta. Kailh switch alınmaz bu paraya.

Kanka bende almayı düşünüyorum cidden bu videodaki gibi mi sesi.

ASUS ROG STRIX Scope Delux'e var TKL ve red Switch N11 de 2100 TL civarı 1000 TL üstüne 100 TL indirim alıyorsun 2000 TL ASUS'un 610 TL cashbacki var 1390 TL bütçeni biraz aşıyor ama alabileceğin en iyisi bu olur bence TKL klavye düşünsem alırdım.

Bu videoda ses yankılanmış o kadar çıkmıyor bence.

Bu asustan daha iyi olacaktır sıfır olarak hemde.

RK61 Switch olarak daha iyi. Asus Kailh Switch kullanıyor o paraya kailh alman mantıksız. RK61 gerek switch gerek hot swap gerek bluetooth/kablolu/2.4g vs çok daha avantajlı.

Yok hocam alabileceği en iyisi bu değil yakın bile olmayacaktır hatta. Kailh switch alınmaz bu paraya.
Kanka ikisi farklı kişiye atılmış mesajlar

Olsun ikisi de baksın burdan yav ne olacak.
Hocam arkadaşa önerdiğim klavye Asus strix scope deluxe (kendi üretmiş olduğu switchi kullanıyor bildiğim kadarıyla kaihl değil) Asus tuf gaming ra05 k3 klavyeye gelecek olursa o kailh switch kullanıyor. Ben arkadaşa Asus Strix scope deluxe tkl öneriyorum kendim utku hocamdaki klavyeyi düşünüyorum bir yanlış anlaşılma olmasın.

Bu ASUS'tan daha iyi olacaktır sıfır olarak hem de.

RK61 Switch olarak daha iyi. ASUS Kailh Switch kullanıyor o paraya Kailh alman mantıksız. RK61 gerek Switch gerek hot swap gerek bluetooth/kablolu/2.4g vs çok daha avantajlı.

Yok hocam alabileceği en iyisi bu değil yakın bile olmayacaktır hatta. Kailh Switch alınmaz bu paraya.

TKL bir klavye bakıyorum ben de hocam o yüzden sordum aklımda Logitech G413 TKL modelini düşünüyordum

Bu videoda ses yankılanmış o kadar çıkmıyor bence.
Bu videodaki ses çok hoşuma gitti çok tok geliyor ondan sordum.

Çok güzel bayağı şaşırdım geldiğinde. Önceki Philips'di mekanik ama çok kötüydü çift basıyordu. ASUS'un çok yumuşak basımı bayağı şaşırdım ek olarak az ses çıkarıyor. Ve yazması çok rahat güzel. RGB senkronize olması da artısı.
Hocam son bir sorum olacak klavye hakkında RGBleri fulleyince bir cızırtı sesi geliyor gibi şikayetler gelmiş. Deneyip bilgilendirme şansınız olursa çok sevinirim ona göre bugün sipariş edeceğim.

Son düzenleme:
Bu videodaki ses çok hoşuma gitti çok tok geliyor ondan sordum.

Hocam son bir sorum olacak klavye hakkında RGB'leri fulleyince bir cızırtı sesi geliyor gibi şikayetler gelmiş. Deneyip bilgilendirme şansınız olursa çok sevinirim ona göre bugün sipariş edeceğim.

Hiç cızırtı yok çok iyi klavye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı