1000 TL klavye önerisi

Bütçe
1000TL

nVerr

Hectopat
Katılım
13 Ekim 2020
Mesajlar
857
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi Sosyaller.
Bütçem maksimum 1200TL'ye kadar çıkabilir ama o da maksimum. Daha çok 1000TL düzeyinde şeyler önerebilirseniz benim için daha iyi olur. Klavyelerden anlamıyorum (oyun için kullanacağım ve arada kod yazıyorum) ama %60 istiyorum (olmak zorunda değil).

Daha önce switchli klavye kullanmadım bu fiyata da bulunur mu bilmiyorum eğer varsa da sessiz olanını önerirseniz benim için daha iyi olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
ben amazondan aldım çinli markaların mekanik kırmızı anahtar al
ajazzz ve reddrogon kullandım ikiside çok sorunsuz iyidir. reddragon şarjı da uzun gidiyor. 2 side kablolu kablosuz 4 cihaza bağlanıyor



3yıl ajjazz siyah anahtar kullandım agır tuşlar sonra reddragon kırmızı geçtim 1 yıldır harika. klavye üzerindeki 10 tuşun işiğini açtım pili 15 gün rahat gidiyor
 
Ben Amazon'dan aldım Çinli markaların mekanik kırmızı anahtar al.
Ajazzz ve reddrogon kullandım ikisi de çok sorunsuz iyidir. Redragon şarjı da uzun gidiyor. 2 side kablolu kablosuz 4 cihaza bağlanıyor.



3yıl ajjazz siyah anahtar kullandım agır tuşlar sonra Redragon kırmızı geçtim 1 yıldır harika. Klavye üzerindeki 10 tuşun işiğini açtım pili 15 gün rahat gidiyor.

Redragon bunlardan daha iyiyse hangisini önerirsiniz?


Aldığım zaman Max 2 haftada gelmesi lazım ürün geç gelme gibi bir ihtimali var mı?
 
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı