1000 TL kulak üstü oyuncu kulaklığı önerisi

Bütçe
1000

bthncskn

Hectopat
Katılım
6 Kasım 2020
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Kulaklığın eskidi ve mikrofonu kullanılmıyor artık. Yeni oyun kulaklığı almak istiyorum. 1000 TL'ye kadar bütçem var şu an ama internette birçok öneri gördüm; Artics 3-5, Hyper-X Cloud Alpha ve Cloud 2 vs. Karar veremiyorum çok pahalı olduğu için de hemen karar veremiyorum. Yardımcı olur musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cooler Master MH751/MH752 ya da HyperX Cloud Alpha'yı tavsiye ederim. Ben kendim MH752'yi bir suredir kullanıyorum, denediğim en rahat kulaklıklardan biri olabilir. Gayet hafif, padleri yumuşak ve kafaya fazla bir baskı yapmıyor. Mikrofonu da çok iyi testlere bakmanızı tavsiye ederim.

Ses kalitesi olarak da internette çokça övülmüş bir kulaklık MH751, pek kulağı rahatsız etmiyor memnunum. Cloud serisinin de ses kalitesi fena değildir, sesi MH serisine benzer (ikisi de Takstar marka kulaklık bazlıdır) ama bir tık daha basslı kalır. Basstan zevk alıyorsanız belki o tarz sesi daha çok sevebilirsiniz.
 
Claud alpha ya karar verdim sorusu olan olursa burdan görüp mesaj atma varsa atabilir çok bilmiyorum burayı deneyimlerimi söylerim. amazondan 725 tlye aldım
 

Yeni konular

Geri
Yukarı