1000 TL kulaklık önerisi

TechnoNИ

Kilopat
Katılım
17 Ekim 2015
Mesajlar
1.155
Makaleler
1
Çözümler
7
Yer
Dünya
Merhaba, yaklaşık 7 senedir Rampage SN-RW1 modelini kullanıyordum. Kulaklığım bozulmamasına rağmen birkaç ay önce Razer V2 X model kulaklığın indirime girdiğini gördüm ve satın aldım ama pişman oldum. Mikrofonu çok kötü geldi, bass hiç yok millet zor tanıyor. Ses çok zor kasıyorum. 7.1 özelliğini açınca da ses boğuk geliyor. Basslar kötü müzikler zevk vermiyor. Hafif ve kalitesizlik hissi var. Rampage daha iyi gelmişti. Razer'ı satmayı düşünüyorum. Geçici olarak Rampage kullanmaya devam edeceğim. Satılınca 1000 TL civarına kulaklık almak istiyorum bütçe esneyebilir. Rampage Drop Plus güzel deniyor ama fiyatı Rampage olmasına rağmen yüksek geldi eskidin yarı fiyatına bulunurdu. Daha iyisi vardır diye düşünüyorum.

Önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca kulaklık padleri deri olmasını istiyorum temizlik açısından kolay oluyor. Kablolu olursa daha iyi kablosuz diye ekstra para vermek istemem. Ses kalitesi, müzik dinleme, ses kasma konusunda başarılı olsun. Mikrofonu da kaliteli bir kulaklık olursa çok iyi olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Pedler kumaş sanırım ama bakın yine de.
 
Ben Rampage RM-K1 Pulsar kullanıyorum ve ses kalitesinden aşırı memnunum. Masaya koyup sesi fulleyince evin en uzak köşesinden bile duyuluyor. Bu yüzden kulaklık takılıyken de ses düzeyini düşük tutmak zorunda kalıyorum. İnternette 500 lira civarında bulabilirsiniz.
 
Ben Rampage RM-K1 Pulsar kullanıyorum ve ses kalitesinden aşırı memnunum. Masaya koyup sesi fulleyince evin en uzak köşesinden bile duyuluyor. Bu yüzden kulaklık takılıyken de ses düzeyini düşük tutmak zorunda kalıyorum. İnternette 500 lira civarında bulabilirsiniz.
Yüksek ses kaliteli ses demek değildir. Ayrıca bu bütçede çok daha iyi ürünler alınabilirken bu ürünü asla tercih etmemek gerek.
 
Blackshark V2 alın o halde. V2 X modelinde ses kartı olmadığı için anakartınızın ses kartı iyi olması gerekiyor. Ayrıca 7.1 sistemi sanal. Blackshark V2 de synapse kullanabiliyorsunuz ve ayrıntılı tüm ayarları var. Pedler deri değil kumaş, bu kimine göre terletmenin önüne geçiyor ve daha rahat kimine göre kötü orası tercihe kalmış. Bas vesaire gibi bütün ayarları yaparsınız. THX audio 7.1 teknolojisini kullanıyor. Ses kartınız kötü olduğu için X modelinden dolayı bir ön yargı oluşmuş olabilir ama dediğim kulaklık ile gerçekten ses kasmak ve ses deneyimi neymiş görürsünüz. Eski bir ürün kullanmak istiyorsanızda Hyperx Cloud 2 modeline bakın
 
Logitech G Pro X 7.1 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Bütçemi çok zorlayacak ama değer mi? Uzun yıllar dayanması da önemli.

Önerileriniz içi teşekkürler. V2 X'den geçmeye değecek kulaklık arıyorum. Son olarak Corsair Void Elite Surround, HyperX Cloud 2 ve HyperX Cloud Core 7.1 arasında kaldım. Ayrıca Corsair'i uygun fiyata yanında stand hediyesiyle buldum. Üçü arasında hangisini önerirsiniz?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı