1000 TL kulaklık ve mouse önerisi

Bütçe
1000
Kulaklık güzel, mouse hakkında pek bilgim yok ama kötü durmuyor gördüğüm kadarıyla. Alternatif olarak sabre Pro bakabilirsiniz.

Kulaklık forumda gördüğüm kadarıyla tavsiye edilen bir kulaklık mouse zaten Razer mouse ama yurt dışından mı ne geliyor emin olamadım Türk satıcılar pahalıya satıyor.

Kraken X+Viper Mini uyumlu olabilir.

Bütçe yetersiz.
 
Mikrofonu nasıl güzel mi bir de 7.1 değil diyorlar ne olduğu hakkında gram fikrim yok.

O bütçedeki kulaklıkların 7.1'i zaten genel olarak o kadar iyi olmayabiliyor . Bu kulaklık dümdüz stereo ve Windows Sonic ile 7.1 açabiliyorsunuz ama ben pek sağlıklı bulmuyorum. En iyisi Dolby ile 7.1 açmak diye biliyorum.

Ayrıca kulaklığın mikrofonu oyunlarda veya Discord'da konuşacak birisi için gayet yeterli. Ama yayın yapacaksanız veya YouTube videoları ile uğraşıyorsanız yeterli gelmeyebilir. Tabi bu kalite olarak nasıl bir şey istediğinize bağlı, belki size yeterli gelir.
 
O bütçedeki kulaklıkların 7.1'i zaten genel olarak o kadar iyi olmayabiliyor. Bu kulaklık dümdüz stereo ve Windows Sonic ile 7.1 açabiliyorsunuz ama ben pek sağlıklı bulmuyorum. En iyisi Dolby ile 7.1 açmak diye biliyorum.

Ayrıca kulaklığın mikrofonu oyunlarda veya Discord'da konuşacak birisi için gayet yeterli. Ama yayın yapacaksanız veya YouTube videoları ile uğraşıyorsanız yeterli gelmeyebilir. Tabii bu kalite olarak nasıl bir şey istediğinize bağlı, belki size yeterli gelir.

YouTube videoları ile uğraşıyorum ortalama iyi mikrofonlu bir kulaklık diye duymuştum bunu duymak üzdü.
 
YouTube videoları ile uğraşıyorum ortalama iyi mikrofonlu bir kulaklık diye duymuştum bunu duymak üzdü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan karar verebilirsiniz size uyup uymadığına. Kendim sesimi test ettim ve yukarıdaki ses kaydıyla aynı ses kalitesinde ama daha yüksek sesle geliyordu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı