1000 TL Mikrofon önerisi

Urdachy

Decapat
Katılım
5 Eylül 2018
Mesajlar
8
Rap müzik yapıyorum. Herhangi bir enstrümanla kayıt almayacağım. Kayıt için gerekli ekipmanların tamamı(mic,ses kartı,akustik panel vb.) için 1000TL bütçem var. Sanırım condenser alacağım. Dinamik mikrofona ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. Aklımdaki markalar BM800, C1, MXL440.
 
Wtcn'ın yayınlarında kullandığu mikrofon çok güzel sesini çok güzel aktarıyor. Thaldrin'in keza öyle.
 
Dostlar, bakın yayın falan yapmayacağım. Rap kaydı alacağım. Ayrıca ses kartı + mikrofon + akustik panel + stand 1000TL tutmalı siz bana 3K'lık Mic öneriyonuz.
 
Dostlar, bakın yayın falan yapmayacağım. Rap kaydı alacağım. Ayrıca ses kartı + mikrofon + akustik panel + stand 1000TL tutmalı siz bana 3K'lık Mic öneriyonuz Hocam müzik işi için 1000 tl düşük bir mebla. Ama mikrofonlar da yok değil. C1 mikrofona sahibim ve sana satabilirim istersen. 1 ay kadar kullandım tertemiz alet yani. Bu mikrofon + yanına xlr kablosu, shock mount ve kendi standını gönderirim ek olarak. Piyasa fiyatı 340 tl. Benim göndereceğim xlr kablosu ve shock mountu ile beraber 320 versen yeterli. Eğer almadıysan detayları detayları sana ulaşabileceğim bir uygulamadan konuşabiliriz.
 

Geri
Yukarı