Şerif Metehan
Megapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Ryzen 5 3500X - Sapphire Nitro+ 6600XT - Apacer Panther 16GB(8x2) 3000MHz - DeepCool 650W PF650 80+ - MSI B450M-A PRO MAX
Arkadaşlar herkese merhaba. Evimde TP-Link TD-W9970 modem kullanıyorum açıkçası çekim gücünden memnun değilim ve bazen hata(pkts) milyon seviyesinde birikip internet hızım 50Mbps seviyelerinden 0.20 gibi değerlere düşüyor hiçbir şey açılmıyor modemdeki tüm ışıklar yanmaya devam ediyor ve bu sorun modemi kapatıp açmadan asla düzelmiyor. Hat değerlerimi sizinle paylaşıyorum. 6 yıldır sorunsuz kullanıyordum kopma, yavaşlama olmuyordu fakat geçtiğimiz aylarda bahsettiğim modemi almıştım ve bu sorun olmaya başladı son birkaç aydır. Daha 7 ay önce Türk Telekom direkten modeme kadar yeni kablo çekti yani kablodan sorun olduğunu düşünmüyorum. Bu sebeplerden dolayı modemi değiştirmeyi düşünüyorum, sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz nedir? Daha önce böyle bir sorunla karşılaştınız mı acaba? Hem fikirlerinizi hem de modem önerilerinizi bekliyorum. (1000TL bütçe)
Evimde 2 farklı internet sağlayıcısı yani 2 hat var, modemi her ikisinde de denedim fakat sonuç aynı.
Arkadaşlar herkese merhaba. Evimde TP-Link TD-W9970 modem kullanıyorum açıkçası çekim gücünden memnun değilim ve bazen hata(pkts) milyon seviyesinde birikip internet hızım 50Mbps seviyelerinden 0.20 gibi değerlere düşüyor hiçbir şey açılmıyor modemdeki tüm ışıklar yanmaya devam ediyor ve bu sorun modemi kapatıp açmadan asla düzelmiyor. Hat değerlerimi sizinle paylaşıyorum. 6 yıldır sorunsuz kullanıyordum kopma, yavaşlama olmuyordu fakat geçtiğimiz aylarda bahsettiğim modemi almıştım ve bu sorun olmaya başladı son birkaç aydır. Daha 7 ay önce Türk Telekom direkten modeme kadar yeni kablo çekti yani kablodan sorun olduğunu düşünmüyorum. Bu sebeplerden dolayı modemi değiştirmeyi düşünüyorum, sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz nedir? Daha önce böyle bir sorunla karşılaştınız mı acaba? Hemfikirlerinizi hem de modem önerilerinizi bekliyorum. (1000TL bütçe)
![]()
Evimde 2 farklı internet sağlayıcısı yani 2 hat var, modemi her ikisinde de denedim fakat sonuç aynı.
Son düzenleme: