1000 TL monitör önerisi

Keremsj

Femtopat
Katılım
20 Şubat 2021
Mesajlar
63
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hangi monitör daha iyidir oyun için?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Acer monitör hiç kullanmadım fakat üstteki AOC TN panel alttaki Acer monitör IPS panel renk doğruluğu ve net görüntü için her zaman IPS iyidir şahsen TN panele para vermem 2'sinden birini alacak olsaydım eğer alttakini alırdım.
 
400-500 TL daha bütçe çıkarsan 144 Hz'lik bir F/P canavarı önerebiliriz. Şunun gibi mesela. Onun dışında bütçene uygun 75 HZ, FreeSync, 1 MS ve VA panel bir monitör seçebilirsin. Çoğu aşağı yukarı bütçene uygun monitörlerdir. Marka olarak AOC, ASUS gibi markalar kendini kanıtlamıştır.
 
Anladığım kadarıyla oyun için alıyorsun 75Hz almak yerine 400 TL daha koyup bu monitörü alabilirsin gerçekten bayağı iyi edit: Fiyatı 1900₺ olmuş ama yine de bunu almak daha mantıklı.

ASUS 24" VG248qg​

 
Philips 242v8a şiddetle öneriyorum fakat gidip vatan gibi bir yerden ölü pixel, ışık sızması olmadığına emin olarak almanızı tavsiye ederim. Bu fiyat bandında alabileceğin en iyi monitördür. Ben gözümle diğer monitörlerle arasındaki canlılık farkını bizzat görerek almıştım. DP girişi olması ayrı bir avantaj ayrıca içinden HDMI kablosu çıkıyor. Bazı firmalar ona el koyup satıyorlar dikkat edin.
 
Son düzenleme:
Acer Nitro kullanıyorum gayette memnunum. Sade menüsü şık görüntüsü ve güzel özellilleri Eğer kartın AMD ise tavsiye ederim. Tek beğenmediğim noktası ayağı ayarlanabilir değil sabit.
 

Geri
Yukarı