1000 TL monitör tavsiyesi

Haklısın ama Samsung kalitesini verebileceğini düşünmüyorum. Eğer rekabetçide oynuyorsa senin attığın daha mantıklı.
LF24'ü kullanıyorum, ghosting ve ölü piksel sorunlu gelmedi. Öneririm.
İnternette öyle gördüm birkaç kişide olmuş.

Hocam Philips de gayet kaliteli bir marka.

Hem markaya değil modele bakılmalı, 1000000. kez söylüyorum bunu.

Bu model de gayet iyi.
 
TN panel diye kötü olmuyor, TN panel espor oyunları oynayan kişiler daha iyi oluyor. İlla IPS olacak diye bir şey yok. 22 inç belki arkadaşa yeticektir, 19 inç kullanıyorum bana yetiyor. Kişiden kişiye göre değişen bir şeydir. Sonuçta 144Hz Acer'in bir ürünü Acer kaliteli ürünler üretiyor ve kullanan kişiler memnun. Sonuçta 1100TL olan bir monitörden olağandışı bir şey beklemek saçma olur.

Emin misiniz? İlk önce TN panel oldukça eski. Eğer hikayeli oyun oynuyorsa rezalet derecede kötü renkleri var. Ayrıca o monitörün neredeyse hiç özelliği yok. Bomboş, aynı 1.0 vw polo arabalar gibi. 21.5" 1080P için çok düşük. He kişiden kişiye değişiyor fakat IPS panel ve VA panel çok net daha iyidir. Eski monitörüm Acer ve bence çok uyguna fiyat bulunmadıkça Acer'in pretador serisi hariç hiçbir serisi alınmamalı. 1150TL'yi o monitörüme vereceğime gider 1300TL'ye Samsung 24" VA 144Hz alırım daha iyi.
 
TN panel asla önermiyorum. 1ms gecikmesi var diye o güzel renklerden neden vazgeçeyim?
VA ya da IPS panellerin 4ms olanları gayet yeterlidir. Sonuçta arkadaş espor üzerinden milyonlar kazanan birisi değil sanırım?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı