![]()
DARMOSHARK N3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz
ÜRÜN AÇIKLAMASIDarmoshark N3, üst düzey, verimli bir optik sensöre sahip yepyeni, üç modlu bir kablosuz oyun faresidir. Farenin hafif ergonomik şekli, güvenli bir tutuş ve akıcı hareket sağlar!N3 farede kullanılan yenilikçi Kalih mikro anahtarları, hızlı tıklama tepkisi ve 80 milyon tıklamaya...shop.connectgame.com.tr
O zaman bunu onerebilirim.Hocam kusura bakmayın benim hatam yazmayı unutmuşum. Kablolu istiyorum.
Cop. Kronik sorunlari mevcut. Sensoru de berbat fiyatina gore.
O zaman bunu onerebilirim.
![]()
HyperX Pulsefire Haste 4P5P9AA Siyah Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Pulsefire Haste 4P5P9AA Siyah Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Haste 4P5P9AA Siyah Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.190,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Cop. Kronik sorunlari mevcut. Sensoru de berbat fiyatina gore.
Cevrendekilerin memnun olmasi bir seyi degistirmiyor. Ileride onlarin da fareleri cift tiklama, scroll calismama gibi sorunlar cikaracaktir.Çevremde çok kullanan ve çok memnun kalan olmuştu o yüzden önerdim.
O zaman bunu onerebilirim.
![]()
HyperX Pulsefire Haste 4P5P9AA Siyah Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Pulsefire Haste 4P5P9AA Siyah Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Haste 4P5P9AA Siyah Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.190,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
1.5 sene önce 260 liraya almıştım. Hala memnunum. Ama 900 lira civarına çok daha iyi seçenekler var.
Cevremde kullanan biri yok ama fiyatina gore gayet iyi bir urun (Sensor, skatez, switch, saglamlik bakimindan), memnun kalirsiniz. Bir magazada deneyimleme firsatim olmustu. Bilinen bir sorunu yok.Bu mouse ilk defa gördüm ve Mediamart'ta 1k. Eğer çevrenizde kullanan varsa memnunlar mı? Son paramı veriyorum artık değiştiremem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.