1000 TL mouse pad önerisi

Bütçe
1k
Peki sizce kendi sitesinden mi sipariş edeyim yoksa Gaming genden mi bazıları kendi sitesinde kupon veriyor falan bir şeyelr dedi.
Hangisi ucuzsa. Size kalmış.

Moondrop chu 2. şu an Wraith'te stolra ve sadece 1200TL. Çok kaliteli kulaklık kendim kullanıyorum. IEM kulaklıklar studyı kalitesindedir ve bu kulaklık Moondrop tarafından Gaming'e yönelik üretildi daha çok. Muazzam. Hiç düşünmeden al.

Moondrop için oksitleniyor falan diyorlar bir de ben Wraith'e hiç inanmıyorum ya inceleme yapan herkes ya sponsor ya da cahil Wraith fanları oluyor yorumlarda sahte gibi geliyor ondan bir düşündürüyor.

Yaklaşık 1 senedir birden fazla ortalama üstü mouse ile bunu kullandım ve baya memmunum şuana kadar, üstelik belirttiğiniz bütçenin yarı fiyatı. Tavsiye ederim.

Moondrop için oksitleniyor falan diyorlar bir de ben Wraith'e hiç inanmıyorum ya inceleme yapan herkes ya sponsor ya da cahil Wraith fanları oluyor yorumlarda sahte gibi geliyor ondan bir düşündürüyor.
Wraith iyi bir mağaza. Ben sıkıntı yaşamadım hiç. Oksitlenme sorunu da yaşamadım. Siz bilirsiniz. 1200 liraya aldığım en iyi kulaklık direkt.

V9 güzel kulaklık alınır.

Bu arada ben hala mouse pad konusunda kararsızım spirit of aimi bir daha bir düşündüm ama deseni cok kotu ondan vazgectim ace stormda 1800mus ben 2200 diye hatırladıgım icin pahalı geliyordu simdi biraz daha kafama yattı longteng cabuk yıpranıyor diyorlar ondanda vazgectim şu an aklımda arkadasın attığı Klasse Pro ile ace storm var ikisi cok farklı segment ama sence hangisi daha F/P yani Valorant'ta platım Klasse Pro alsam ne degisir ace storm alsam ne degisir vede kulaklık ve mousepad icin butcem 4.1k v9 proyla ace storm alırsam yaklasık 700-800 lira asıyor butcemi

Wraith iyi bir mağaza. Ben sıkıntı yaşamadım hiç. Oksitlenme sorunu da yaşamadım. Siz bilirsiniz. 1200 liraya aldığım en iyi kulaklık direkt.

Ayrıca mikrofon gerekiyor ya ona ondan fikrim degisti biraz da o kadar bütçem cıkmaz daha mouse pad alacağım bir de yine de tavsiye için teşekkürler.

Bu arada ben hala mouse pad konusunda kararsızım spirit of aimi bir daha bir düşündüm ama deseni cok kotu ondan vazgectim ace stormda 1800mus ben 2200 diye hatırladıgım icin pahalı geliyordu simdi biraz daha kafama yattı longteng cabuk yıpranıyor diyorlar ondanda vazgectim şu an aklımda arkadasın attığı Klasse Pro ile ace storm var ikisi cok farklı segment ama sence hangisi daha F/P yani Valorant'ta platım Klasse Pro alsam ne degisir ace storm alsam ne degisir vede kulaklık ve mousepad icin butcem 4.1k v9 proyla ace storm alırsam yaklasık 700-800 lira asıyor butcemi

Ayrıca mikrofon gerekiyor ya ona ondan fikrim degisti biraz da o kadar bütçem cıkmaz daha mouse pad alacağım bir de yine de tavsiye için teşekkürler.
Aşmaya değer bence ama plat elo aşırı yüksek bir elo değil klasse pro klasik pürüzsüz bir yüzeyi var 25-30 TL lik alabileceğin padlerle aynı yüzey ama kalite farkı var ömür farkı var

Aşmaya değer bence ama plat elo aşırı yüksek bir elo değil Klasse Pro klasik pürüzsüz bir yüzeyi var 25-30 TL'lik alabileceğin padlerle aynı yüzey ama kalite farkı var ömür farkı var.

Bu nasıldır peki hem longteng kadar pahalı degil hem de Klasse Pro'dan iyi gibi.

Dosya Ekleri

• IMG_4726.png
    IMG_4726.png
    220,6 KB · Görüntüleme: 24

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı