1000 TL müzik ve konuşmak için kulak üstü kulaklık önerisi

xenon1

Decapat
Katılım
29 Kasım 2020
Mesajlar
34
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Not: Öneride bulunacağanız kulaklığın sesini en azından biraz duymuş olmanızı yeğlerim. Ya da en azından söz konusu kulaklığı kullanan bir arkadaşınız tarafından önerilmiş olmasını. İlk paragrafta anlattığım olayı tekrar yaşamak istemiyorum. İsterseniz 1. paragrafı okumayabilirsiniz, sadece başıma gelen talihsiz bir olayı anlattım. Şimdiden teşekkürler ❤️

Selam,
Yaklaşık 2 sene önce kulaklık değiştirme kararı almıştım. Amazon'dan James Donkey'in bir modelini almıştım ilk başta. Aslında fena değildi fakat internette geziniyorken karşıma daha çok övülen bir kulaklık çıktı. Internette aşırı övülmesinden ve fiyatının da uygun övgüsüne göre uygun olmasından dolayı Rampage Drop Plus kulaklığını almıştım. James Donkey kulaklığını iade ederek. Açıkçası Rampage Drop Plus müzik çalma kalitesinde James Donkey'den aşağı kalmıştı biraz daha pahalı olmasına rağmen. İade etmeye çalıştığımda saygıdeğer (!) beyefendi kutunun yıprandığını belirterek bana geri gönderdi. Geri döndüğünde hiçbir yıpranma göremedim. Konuyu sakız yapacaklarını bildiğim için de pek üstelemedim, neyse.

Şu anki kulaklığımla, Rampage Drop Plus, idare etmeye çalışıyordum, ediyordum da. Fakat son zamanlarda mikrofonunun da cortlaması üzerine yeni bir kulaklık arayışına geçtim. Aradığım kulaklıktan beklediğim özellikler şunlar:
  • 700₺ - 1000₺ arası bir kulaklık arıyorum. 1000₺'yi biraz aşabilirim.
  • Kurulabilir sürücüsünün olması (ekolayzer için).
  • Ses limitinin hatırı sayılır bir desibele çıkabilmesi iyi olur.
  • Bass değerlerinin ön planda olmasını tercih ederim.
  • Mikrofonunun güzel olması lazım.
  • Çevresel ses konusunda ortalamanın altında kalmasa iyi olur. Zira arada bir birinci şahıs nişancı oyunları oynuyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı