1000 TL oyun ve film için monitör tavsiyesi

Uygundur alınabilir, bu konularda ince eleyip sık dokumaya gerek yok önemli olan panel kalitesi ve siyahı ne kadar iyi verebildiği, diğerleri ise bir kaç artı puan sağlar, kesinlikle gereksiz demiyorum, ama istekleriniz doğrultusuna seçilecek konular. Bahsettiğim şeyler ise, renk, kontrast, ışık gücü, aydınlatma tipi gibi değerler. Oyun için dersen senin için her şeyden önce HZ önemlidir. işte bunun gibi ama seçtiğiniz de güzel bir monitör, alabilirsin. Neden fiyat farkı var dersen, kullanılan elektronik parçalar, üretim maliyeti, ithalatçı firmanın kar oranı ve tabi ki bazı markaların sadece marka için aldığı paralardan dolayı değişir.
Tamamdır sipariş verdim yolda geliyor teşekkür ederim.

Arkadaşlar bu konuya ek olarak bu monitorü almayı düşünen arkadaşlar varsa eğer tereddüt etmesinler çünkü elime ulaştı ve gayet memnunum.
 
Arkadaşlar bu konuya ek olarak bu monitorü almayı düşünen arkadaşlar varsa eğer tereddüt etmesinler çünkü elime ulaştı ve gayet memnunum.
Biraz araştır forumda var mı bu monitörün incelemesi? Yoksa koy bir tane inceleme, resimler falan. Sonra o incelemenin linkini imza kısmına ekle ki bir çok kişi faydalanabilsin. (y) Tabi vaktin, yeterli bilgi birikimi ve iyice kullandıysan. :) Bu arada tekrar hayırlı olsun.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı