1000 TL PC Önerisi

APU'nin Witcher'ın attığı Pentium sistem karşısında daha iyi olabilmesi için yüksek frekanslı RAM'lere ihtiyacı var. G3220'nin 6100'ü geçip 6300'e yaklaşan performansını göz önüne aldığımızda (ki kendim 6300 kullanıyorum) bence Pentium gayet yeterli olacaktır.
 
APU'nun içindeki işlemci ile G3220 arasında dağlar kadar fark yok. Ancak APU'nun içindeki GPU ile R7 260X arasında kayda değer bir fark var. Arkadaş oyunları 1080P ultra ayarlarda AA kapalı bir şekilde oynamak istiyorsa önerdiğim sistemi almalı. :)
 
APU zaten bildiğim kadarıyla Medium ayarlar için uygun zaten? Kusura bakmayın ama ülkemizde APU sistem kullanmak biraz sıkıntı malum anakart ve apu fiyatları yurtdışına oranla bir hayli yüksek.
 
Sadece anakart ve apu fiyatları yurtdışına göre yüksek değil tüm donanım parçaları bi hayli yüksek.:)
2 katı fiyat var uçmuş buradaki fiyatlar .:)

@KALSEDON ne kadar bütçe gerek dediğin için ona göre değişebilir durum. Şu an ki durum da @Silinen üye arkadaşın sistemi daha mı iyi ?

2 ram arasında 100 Tl. civarı Fark olacaktır.
Arkadaşın önerdiği sistem deki ekran kartı APU'nun ekran kartından 1 adım önde ama APU işlemciside Arkadaşın önerdiği sisteme göre 1 adım önde.
Tabi oyun ekran kartına bakıyor çoğunlukla.
Seçim size kalmış.:)
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı