1000 TL Red Switch mekanik klavye tavsiyesi

Sosyalde bu kadar bu klavyeye tuş basmama vb. konularla konu açıldıysa kronik sorunu vardır zaten. 2 3 kişide sorun olmadığı iyi ürün olduğu anlamına gelmez. 20 tanesinden 1'i sağlamdır onlar size denk gelmiştir mesela.
Fiyatını görünce zaten atıp atmama arasında kaldım. Ayrıca kronik sorunlu olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın.
 
amazon kredi kartımı kabul etmedi ya, kredi notumu yükseltmek için taksitle alacaktım bunun yerine oyun için membran klavye kullansam olur mu ?
 
Türkçe harfler olmayan klavyede yazarken sorun yaşamıyor musunuz?
 
Yok oyun içi konuştuğum çok arkadaşım var Türkçe harfler kullanmak istiyorum ama Dierya'dan başka ekonomik seçenek yok gibi " 197,68 TL İthalat Ücreti Depozitosu " yazıyor. Ürün elime gelince kargocuya mı bu ücreti ödeyeceğim?

Hayır, kredi kartınızdan o ücreti alıyor. Son aşamaya geldiğinizde fiyatı gösterir zaten. Prime ile kargo ücretsiz oluyordu sanırım bu arada. Aklınızda bulunsun.
 
Yok oyun içi konuştuğum çok arkadaşım var türkçe harfler kullanmak istiyorum ama dierya'dan başka ekonomik seçenek yok gibi '' 197,68 TL İthalat Ücreti Depozitosu '' yazıyor. Ürün elime gelince kargocuya mı bu ücreti ödeyeceğim ?
Hocam DK61E almadan önce şöyle bir bilgi vereyim; DK61E optik mekanik bir klavyedir. Dolayısı ile çok fazla optik switch seçeneği olmadığı için maalesef hot-swap özelliği pek öne çıkmıyor. Klavye Gateron KS-15 Optical switchler ile geliyor. Switchler bu bütçede idare edilebilir diyebiliirm ama cidden rahatsız edici switchler. Ciddi derecede wobble(tuşa parmağınızı koydupunuzda sağa-sola, aşağı-yukarı hareket etme) sorunu var KS-15'lerde. Ama yine de uzun ömürlü bir klavye olduğu için alacaksanız alınabilir. Fiyatı şuan gayet iyi.
 

Geri
Yukarı