1000 TL RGB mekanik klavye önerisi

beyemirs

Hectopat
Katılım
27 Mayıs 2021
Mesajlar
2.578
Makaleler
1
Çözümler
3
Yer
İzmir
İyi akşamlar. Yeni bir klavye arıyorum ve bu klavye de RGB ışıklar, mekanik tuş dizilimi, NumLock tuşlarının olması ve trq olması. Böyle bildiğiniz ve kaliteli olduğunu düşündüğünüz bir klavye var mı ya da hangi modelleri önerirsiniz?
Bütçe: 700-1000 TL.
 
Hangi Switch olmasını istediğinizi belirtmemişsiniz. İsteklerinize uyan en iyi klavye bu:
Görsel temsili, ürün Türkçe Q olarak satılıyor. Blue Switch sıkıntı değilse XPG Summoner öneririm.

Belirtmeyi unutmuşum pardon. Çok ses olmasına gerek yok red Switch olabilir ama red Switch'ler de pahalıysa Blue Switch olabilir.
 
Belirtmeyi unutmuşum pardon. Çok ses olmasına gerek yok red Switch olabilir ama red Switch'ler de pahalıysa Blue Switch olabilir.
Bütçe hafif artarsa alternatif olarak buna bakabilirsiniz:
TTC switchler kullanılıyor. Cherry MX switchlere rakip sayılır. Bilek desteği baya bir dandik. Ayrıca Türkçe Q değil sanırsam. Bilmiyorsanız Türkçe tuş baskısı olmasa da Türkçe harfler yazılabiliyor. Bir süre sonra yerlerini ezberlersiniz zaten.
 
İki ürün arasında kaldım. Benim şimdiki klavyem mekanik değil ve ben mekanik bir klavye istiyorum. Pusat K3 Pro mekanik ve red Switch istediğim gibi. Fakat SteelSeries'in hem klavyeleri çok daha kaliteli hem de daha iyi bir marka fakat mekanik değil. Sizce hangisini almalıyım? Ya da bana klavye önerebilir misiniz bütçe 800-900 TL.
 

Geri
Yukarı