1000 TL router tavsiyesi

Lian_Li

Decapat
Daha fazla  
Ev için bir router almak istiyorum. Fakat alırken dikkat etmem gereken özellikler nelerdir? Ayrıca siz hangi routerı tavsiye edersiniz? Turkcell Superonline 100 Mbps download, 8 Mbps upload - Huawei modem (modelini bilmiyorum Turkcell'in kendi verdiği Wi-Fi 6 modem)

Kendim uzun yıllardır kullanıyorum çok basit ve başarılı telefon uygulamasıyla birçok özelliğine de ulaşabiliyosun bir bak istersen
Xiaomi Mi R4AC WiFi Router 4A 1200 Mbps 2.4G 5G Çift Bant 4 Antenli Amazon.com.tr

Teşekkür ederim ama fotoğraflardan gördüğüm üzere USB girişi yok. Bana USB de lazım. Bu arada router bağlayınca Wi-Fi hızınızda herhangi bir düşüş yaşandı mi?

Hiçbir sorun yaşamadım hocam. Hatta şöyle söyleyeyim benim ana modem dışında 2 routerım var ve belki bilirsiniz böyle durumlarda frekans karışması, hız düşmesi gibi sorunlar ortaya çıkabiliyor. Xiaomi de hiçbirini yaşamadım. Ama dediğiniz gibi Usb girişi bulunmamakta. Yine de aklınızda olsun çok f/p bir üründür. Usb girişli önereceğim router bilmiyorum. Bilen aydınlatsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı