1000 TL sistem tavsiyesi

Kasa kalitesiz ve gereksiz kategorimizde yer alan Frisby markalıdır lütfen böle markalar kullanmayiniz. Benim önerdiğim sistem budur inşallah seni tatmin eder, ama birşey sölemek isterim bütçen az anlıyorum seni bende zamaninda denedim böle bilgisayar toplamayi.

Diğerlerini Hepsiburada'dan ucuza bulabildim bunlarda linkleri:

Ekran Kartı: Powercolor Ati Radeon HD6570 2GB 128Bit DDR3 (DX11) PCI-E Fiyatı

Kasa: Aerocool GT Black Edition 400W, 2x USB 2.0, 12cm Arka Fanlı, Fiyatı

HDD: WD Blue 500GB 7200RPM 32MB 3,5" Sata 3.0 Sabit Disk Fiyatı

Bellek: Kingston HyperX Fury Red 4GB 1600MHz DDR3 Ram (HX316C10FR/4) Fiyatı

Toplam: 998 TL
İnventus ve Hepsiburada'dan toplanmıştır.
NOT: Minecraft'ta Short ve kısık ayarlarda serverlarda bile en az 50 FPS Garanti diyebilirim tabi ama fazlada güvenme yani 1000 TL anca bukadar olabildi :)

Dosya Ekleri

• qeqvarbeyler.JPG
    qeqvarbeyler.JPG
    35,8 KB · Görüntüleme: 68
Pek bişey değişmeyecek Apu toplayacağın için Bellek hızının daha yüksek ve 8gb olması gerekecek
İşlemci olarakda a8 seçmen gerekecek falan filan :D
Sana şunu söyleyeyim r7 240 iyi bir işlemciyle [core 2 quad en az] high da 40 fps veriyor 720p de Overclock imkanında var.
Anakart güzel belleklere hız aşırtmaya izin veriyor.[deneyim varsa işlemciyede oc yapabilirsin]
HDD mükkemmel.
Sana bağlı bişey

Kasa kalitesiz ve gereksiz kategorimizde yer alan Frisby markalıdır lütfen böle markalar kullanmayiniz. Benim önerdiğim sistem budur inşallah seni tatmin eder, ama birşey sölemek isterim bütçen az anlıyorum seni bende zamaninda denedim böle bilgisayar toplamayi.

Diğerlerini Hepsiburada'dan ucuza bulabildim bunlarda linkleri:

Ekran Kartı: Powercolor Ati Radeon HD6570 2GB 128Bit DDR3 (DX11) PCI-E Fiyatı

Kasa: Aerocool GT Black Edition 400W, 2x USB 2.0, 12cm Arka Fanlı, Fiyatı

HDD: WD Blue 500GB 7200RPM 32MB 3,5" Sata 3.0 Sabit Disk Fiyatı

Bellek: Kingston HyperX Fury Red 4GB 1600MHz DDR3 Ram (HX316C10FR/4) Fiyatı

WD Hdd mümkünse kullanma kullanacaksanız Black kullanın az başım yanmadı WD yüzünden Hala uğraşıyorum :(
Daha 3 ay önce aldığım WD HDD: durum belli health: warnin durumda bazen açılmıyor falan.
upload_2016-8-13_19-8-37.png

*Arkadaşın önerdiği kasa güzel ama usb 3.0 desteği yok.
*Bellek güzel

Ekran kartından vazgeçmen ve ileride alman daha iyi olur.

Screenshot_3.jpg

Tek parça 8GB 2133mhz bir ram bulursan iyi olur. 2400 mhz ler dual kit olarak buldum. İki ram slotunu doldurman ileride sana maddi olarak rahatsız edecektir. 2133mhz tek parça bulabilirsen daha iyi olur. APU'nun verimini daha iyi kullanırsın. İlerde iyi bir ekran kartı takviyesi yaparsın üstündeki APU ile oyunları rahatlıkla oynayabilirsin. Elindeki HDD yi kullanman daha iyi olacaktır. İlerde bir ssd takviyesi yaparisen windows ve oyun performansına yansıyacaktır.

Game-databe deki teslerde perfomansı

İşlemci A8-7600
APU : R7 7600
Ram : 8 GB

cs max.jpg

CS:GO max ayarlarındaki performans

lol max.jpg

Lol max ayarlarda.

minecraft.jpg

Minecraft max ayarlarda.

rainbow siz.jpg

Rainbow six malesef minimum ayalarda bile oynayamazsın. Onun için bir ekran kartı gerekir. İlerde Bir ekran kartı alıp takviye yapabilirsiniz.

Diğer oyunlara bakmak için Game-databe de Bu apunun linkini aşağıda koydum. CPU A8-7600 yazıp 8 GB ram yazmanız yeterli. Bir sonraki seçenekte merak ettiğiniz oyunu seçebilirsiniz. MAx ve minimum değerlerini görmüş olursunuz. Başka bir oyun bakmak içinde go back'e tıklamanız yeterli olacaktır.

http://www.game-debate.com/hardware/index.php?gid=2271&graphics=Radeon R7 7600

Ekran kartından vazgeçmen ve ileride alman daha iyi olur.

Eki Görüntüle 180118

Tek parça 8GB 2133mhz bir ram bulursan iyi olur. 2400 mhz ler dual kit olarak buldum. İki ram slotunu doldurman ileride sana maddi olarak rahatsız edecektir. 2133mhz tek parça bulabilirsen daha iyi olur. APU'nun verimini daha iyi kullanırsın. İlerde iyi bir ekran kartı takviyesi yaparsın üstündeki APU ile oyunları rahatlıkla oynayabilirsin. Elindeki HDD yi kullanman daha iyi olacaktır. İlerde bir ssd takviyesi yaparisen windows ve oyun performansına yansıyacaktır.

Game-databe deki teslerde perfomansı

İşlemci A8-7600
APU : R7 7600
Ram : 8 GB

Eki Görüntüle 180120

CS:GO max ayarlarındaki performans

Eki Görüntüle 180121

Lol max ayarlarda.

Eki Görüntüle 180123

Minecraft max ayarlarda.

Eki Görüntüle 180124

Rainbow six malesef minimum ayalarda bile oynayamazsın. Onun için bir ekran kartı gerekir. İlerde Bir ekran kartı alıp takviye yapabilirsiniz.

Diğer oyunlara bakmak için Game-databe de Bu apunun linkini aşağıda koydum. CPU A8-7600 yazıp 8 GB ram yazmanız yeterli. Bir sonraki seçenekte merak ettiğiniz oyunu seçebilirsiniz. MAx ve minimum değerlerini görmüş olursunuz. Başka bir oyun bakmak içinde go back'e tıklamanız yeterli olacaktır.

http://www.game-debate.com/hardware/index.php?gid=2271&graphics=Radeon R7 7600

Benim şuanki bilgiyayarım E5300 İşlemci, HD 4650 Ekran kartı, 4 GB RAM ve ASUS P5QPL-AM anakart bulunduruyor. Sizce ben bu antikayı ne kadara satarım? Bu arada satacağım arkadaş bu işlerden anlamıyor ama siz anladınız. :D 300 TL gibi bir fiyata gider mi?

Önerdiğin işlemci ve anakart birbiriyle tam uyumlu değil sanırım. Anakart AM3+ işlemcileri destekliyor diye biliyorum. @MEHMET AYTAÇ

Bu fiyata APU sistem toplaman daha mantıklı olacaktır. Hem ileride ekran kartını da takıp yüksek performans alabilirsin. ;) Bu arada başka arkadaşlar da bu sistemi kontrol ederse sevinirim. Bu pc toplama olayına yeni girdim hatalarım olabilir.

720P bir sistem olacağını baştan söyleyeyim. Bu arada Rainbow'u açacağını pek düşünmüyorum.

Sistem.PNG

Kasa: Aerocool GT Black Advanced Edition 500W USB 3.0 SSD Ready Fiyatı

RAM: KINGSTON HyperX XMP Beast 8GB (2x4GB) DDR3-2400MHz CL11 Bellek HX324C11T3K2/8 [Başka RAM seçersen 2400MHz ve XMP destekli olmasına dikkat et. Ayrıca çift slot olmasına da dikkat et. :) ]

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı