1000 TL sıvı soğutma önerisi

Verilmez alınmaz demek çok kolay sayın çok bilgili arkadaş. 1000-1200 Liraya ne alınması lazım sen söyle madem cümle alem bu paraya ne alınır bilgilensin.
Adamın parası çöp olmasın diye alınmaz diyorum zaten. Ayrıca tanımadığın insanlarla bu üslupta konuşma hakkını sana kim veriyor?
 
Adamın parası çöp olmasın diye alınmaz diyorum zaten. Ayrıca tanımadığın insanlarla bu üslupta konuşma hakkını sana kim veriyor?
Onun yerine bu alınır, şunun yerine şu alınır desen anlarım. Hem hiçbir şey önermiyorsun, hem de önerilerin önüne taş koyup çok bilmişlik yapıyorsun. Konuşma hakkımın kaynağı buradan geliyor. Parası neden çöp olsun? Soğutucu piyasasının ederini sen mi belirliyorsun?
 
Onun yerine bu alınır, şunun yerine şu alınır desen anlarım. Hem hiçbir şey önermiyorsun, hem de önerilerin önüne taş koyup çok bilmişlik yapıyorsun. Konuşma hakkımın kaynağı buradan geliyor.
Yerine bir şey önermiyor oluşum, alınmaz dediğim ürünleri kaliteli veya alınabilir mi yapıyor?
Parası neden çöp olsun?
Çünkü ML240L V2, performansı düşük ve iyi olmayan bir ürün. Fuma 2 ise performans ve sessizlik yönünde iyi olsa bile 1000 TL'lik fiyatıyla alınmaması gereken bir ürün.
Soğutucu piyasasının ederini sen mi belirliyorsun?
Evet, benim ve bizim yaptığımız öneriler piyasayı belirliyor. Arz-talep meselesi.
 

Geri
Yukarı