Necmettin Eren Picopat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 381 Çözümler 1 25 Ağustos 2024 #11 Eminss0 dedi: Hocam ne kadar belirteceğiz acaba Redragon'un switchlerinde yay sesi sorunu var ve cidden rahatsız ediyor. Genişletmek için tıkla... Güzel tercih ama sorunlu evet haklısınız hocam.
Eminss0 dedi: Hocam ne kadar belirteceğiz acaba Redragon'un switchlerinde yay sesi sorunu var ve cidden rahatsız ediyor. Genişletmek için tıkla... Güzel tercih ama sorunlu evet haklısınız hocam.
E Eminss0 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 810 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 4300G XPG Spectrix D35G 2x16 3200MHz CL16 B450M-A Pro Max Crucial P3 Plus 1TB Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #12 heasiez dedi: Arkadaşlar klavye almam lazım fakat bütçem kısıtlı. Bana önerebileceğiniz bir klavye var mı? 1000 TL civarı bir de blue switch olursa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... 0 Z94, Z686 bakın sarı siteden. Eğer uğraşmak istemiyorsanız alternatif olarak bu klavyeye göz gezdirebilirsiniz. Pch'in incelemesi vardı YouTube'da.
heasiez dedi: Arkadaşlar klavye almam lazım fakat bütçem kısıtlı. Bana önerebileceğiniz bir klavye var mı? 1000 TL civarı bir de blue switch olursa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... 0 Z94, Z686 bakın sarı siteden. Eğer uğraşmak istemiyorsanız alternatif olarak bu klavyeye göz gezdirebilirsiniz. Pch'in incelemesi vardı YouTube'da.
Necmettin Eren Picopat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 381 Çözümler 1 25 Ağustos 2024 #13 Eminss0 dedi: 0 Z94, Z686 bakın sarı siteden. Eğer uğraşmak istemiyorsanız alternatif olarak bu klavyeye göz gezdirebilirsiniz. Pch'in incelemesi vardı YouTube'da. Genişletmek için tıkla... 600 tl bütçeyi aşıyor yanlız.
Eminss0 dedi: 0 Z94, Z686 bakın sarı siteden. Eğer uğraşmak istemiyorsanız alternatif olarak bu klavyeye göz gezdirebilirsiniz. Pch'in incelemesi vardı YouTube'da. Genişletmek için tıkla... 600 tl bütçeyi aşıyor yanlız.
E Eminss0 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 810 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 4300G XPG Spectrix D35G 2x16 3200MHz CL16 B450M-A Pro Max Crucial P3 Plus 1TB Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #14 Necmettin Eren dedi: 600 TL bütçeyi aşıyor yalnız. Genişletmek için tıkla... Doğru hocam ancak 600TL civarı mantıklı olabilecek klavye yok piyasada. Z94'ün vergisi olmasa çok iyi olur ancak vergisi olacağı için fiyatı uçar. Ayrıca arkadaş 1000TL demiş bütçeye hocam.
Necmettin Eren dedi: 600 TL bütçeyi aşıyor yalnız. Genişletmek için tıkla... Doğru hocam ancak 600TL civarı mantıklı olabilecek klavye yok piyasada. Z94'ün vergisi olmasa çok iyi olur ancak vergisi olacağı için fiyatı uçar. Ayrıca arkadaş 1000TL demiş bütçeye hocam.
Necmettin Eren Picopat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 381 Çözümler 1 25 Ağustos 2024 #15 Eminss0 dedi: Doğru hocam ancak 600TL civarı mantıklı olabilecek klavye yok piyasada. Z94'ün vergisi olmasa çok iyi olur ancak vergisi olacağı için fiyatı uçar. Genişletmek için tıkla... Hocam yapacak bir şey yok haklısınız
Eminss0 dedi: Doğru hocam ancak 600TL civarı mantıklı olabilecek klavye yok piyasada. Z94'ün vergisi olmasa çok iyi olur ancak vergisi olacağı için fiyatı uçar. Genişletmek için tıkla... Hocam yapacak bir şey yok haklısınız
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.077 Çözümler 6 25 Ağustos 2024 #16 Redragon'lar Outemu kullanıyor alınmaz. Ajazz AK680 al hem hotswap 3 sene sonra bir tuşu bozuldu diyelim içindeki switchi çıkartıp kutunun içinden çıkan yedek switchlerle değiştirebiliyosun. Ajazz Ak680 Kırmızı Switch Hot-swap Kablolu Mekanik Oyuncu Gaming Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Redragon'lar Outemu kullanıyor alınmaz. Ajazz AK680 al hem hotswap 3 sene sonra bir tuşu bozuldu diyelim içindeki switchi çıkartıp kutunun içinden çıkan yedek switchlerle değiştirebiliyosun. Ajazz Ak680 Kırmızı Switch Hot-swap Kablolu Mekanik Oyuncu Gaming Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Necmettin Eren Picopat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 381 Çözümler 1 25 Ağustos 2024 #17 Eminss0 dedi: Doğru hocam ancak 600TL civarı mantıklı olabilecek klavye yok piyasada. Z94'ün vergisi olmasa çok iyi olur ancak vergisi olacağı için fiyatı uçar. Ayrıca arkadaş 1000TL demiş bütçeye hocam. Genişletmek için tıkla... Yani 1600 tl gamepower suki 1000 tl bütçesi olduğu için 600 fazla pahalı demek istedim.
Eminss0 dedi: Doğru hocam ancak 600TL civarı mantıklı olabilecek klavye yok piyasada. Z94'ün vergisi olmasa çok iyi olur ancak vergisi olacağı için fiyatı uçar. Ayrıca arkadaş 1000TL demiş bütçeye hocam. Genişletmek için tıkla... Yani 1600 tl gamepower suki 1000 tl bütçesi olduğu için 600 fazla pahalı demek istedim.
E Eminss0 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 810 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 4300G XPG Spectrix D35G 2x16 3200MHz CL16 B450M-A Pro Max Crucial P3 Plus 1TB Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #18 ozguven_askim dedi: Redragon'lar Outemu kullanıyor alınmaz. Ajazz AK680 al hem hotswap 3 sene sonra bir tuşu bozuldu diyelim içindeki switchi çıkartıp kutunun içinden çıkan yedek switchlerle değiştirebiliyosun. Ajazz Ak680 Kırmızı Switch Hot-swap Kablolu Mekanik Oyuncu Gaming Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Hocam en mantıklı tercih bu olur AK680 güzeldir.
ozguven_askim dedi: Redragon'lar Outemu kullanıyor alınmaz. Ajazz AK680 al hem hotswap 3 sene sonra bir tuşu bozuldu diyelim içindeki switchi çıkartıp kutunun içinden çıkan yedek switchlerle değiştirebiliyosun. Ajazz Ak680 Kırmızı Switch Hot-swap Kablolu Mekanik Oyuncu Gaming Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Hocam en mantıklı tercih bu olur AK680 güzeldir.
Hyperciaa Hectopat Ekipman Ustası Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.189 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #19 Yurt dışı alışverişi yapabilecekse alabileceği en iyi klavye Gk61 olacaktır. Ben olsam optik Gateron switch olanını alırdım. Amazon.com.tr Amazon.com.tr
Yurt dışı alışverişi yapabilecekse alabileceği en iyi klavye Gk61 olacaktır. Ben olsam optik Gateron switch olanını alırdım. Amazon.com.tr Amazon.com.tr
heasiez Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #20 heasiez dedi: Brown switch mi yoksa red switch mi tercih etmeliyim? Ayrıca, bu switch türlerinden herhangi biriyle ilgili önerdiğiniz bir klavye var mı? Çok fazla bilgim yok fakat çok küçük bir şey olmasın bir de NumLock tuşları Home page tuşları olsun o kadar. Bir de iki tane klavye buldum ikisi de red switch sizce bunlar iyi mi? Genişletmek için tıkla... Necmettin Eren dedi: @bdxmrz önerir misin iyi bir klavye bence bu klavye https://www.sinerji.gen.tr/redragon-k617-se-fizz-rgb-translucent-switch-hotswap-seffaf-mekanik-gaming-klavye-p-51513 Genişletmek için tıkla... Bende zaten bunun gibi klavye var switchsiz ofis klavyesi tuşları kötü çalışıyor Logitech K400+ fakat ben Home tuşları bir de num padli bir klavye istiyorum.
heasiez dedi: Brown switch mi yoksa red switch mi tercih etmeliyim? Ayrıca, bu switch türlerinden herhangi biriyle ilgili önerdiğiniz bir klavye var mı? Çok fazla bilgim yok fakat çok küçük bir şey olmasın bir de NumLock tuşları Home page tuşları olsun o kadar. Bir de iki tane klavye buldum ikisi de red switch sizce bunlar iyi mi? Genişletmek için tıkla... Necmettin Eren dedi: @bdxmrz önerir misin iyi bir klavye bence bu klavye https://www.sinerji.gen.tr/redragon-k617-se-fizz-rgb-translucent-switch-hotswap-seffaf-mekanik-gaming-klavye-p-51513 Genişletmek için tıkla... Bende zaten bunun gibi klavye var switchsiz ofis klavyesi tuşları kötü çalışıyor Logitech K400+ fakat ben Home tuşları bir de num padli bir klavye istiyorum.