Yapabilirsin, Raspberry Pi 4'ün 4 GB RAM'li modelini tavsiye ederim. Veya beaglebone Black tarzı bir kart da olabilir yapacağın işe bağlı olarak. Fakat Bb'yi kullanmadığım için kesin konuşamıyorum. Ama Raspberry Pi 4'ü uzun süre kullandım 2K monitörle birlikte bir sorun yaşamadım.
Günlük kullanımda uygundur. İyi sosyaller.
Yorumunuz için teşekkür ederim bir kasa yapmayı düşünüyorum karta ekranıda ayarlıyacağım büyük ihtimal 900 TL'yi geçmez bana internete gireyim yazılım yapayım yeterşimdiki sistemde bu yazıyı bilezor yazıyorum. Ayriyeten bir sorum daha var SSD alsam bir de 120GB'lık sizce daha iyi olur mu?
Teşekkür ederim yorumunuz için sağ olun.
Bence o 1000₺ ile ikinci el bir bilgisayar alsanız. Masaüstü veya laptop ikinci ele güzel bir tane alabilirsiniz?
Rica ederim. Başka bir sorununuz olursa daima bana danışın veya etiketleğerek konu açın. Yardımcı olacağımdan şüphesiz emin olun. İyi sosyaller.
Bence az daha bakın. Birde biraz daha sabredip 200-300 daha üstüne koymaya çalışın. Daha iyisini bulursunuz. Teknoloji pazarında indirim varken acele edeceksin ve para yokken sabredeceksin.Evet dediğinizi düşündüm fakat 1000TL'ye 2.el bile çok az seçenek çıktı karşıma çıkan seçeneklerde şimdi bilgisayardan bir farkı yok gibi.
Bence az daha bakın. Bir de biraz daha sabredip 200-300 daha üstüne koymaya çalışın. Daha iyisini bulursunuz. Teknoloji pazarında indirim varken acele edeceksin ve para yokken sabredeceksin.
SSD tarayıcı ve programların kullanımında hızınızı fazlaca arttıracaktır.Ayriyeten bir sorum daha var SSD alsam bir de 120GB'lık sizce daha iyi olur mu?
Yorumunuz için teşekkür ederim bir kasa yapmayı düşünüyorum karta ekranıda ayarlıyacağım büyük ihtimal 900 TL'yi geçmez bana internete gireyim yazılım yapayım yeterşimdiki sistemde bu yazıyı bilezor yazıyorum. Ayriyeten bir sorum daha var SSD alsam bir de 120GB'lık sizce daha iyi olur mu?
Teşekkür ederim yorumunuz için sağ olun.
SSD tarayıcı ve programların kullanımında hızınızı fazlaca arttıracaktır.
Ama ben sizin yerinizde olsam şöyle bir şey yapardım:
Athlon 3000G (410 TL)
A320M S2H (410 TL)
Bir de 130 lira gibi bir fiyata 4 GB DDR4 RAM.
Veya bütçe bir tık arttırılıp 230 liraya 8 GB 2400MHz RAM'ler satılıyor.
Böyle yapardım.
Rica ederim. SSD almanız tabi yararınıza olacaktır fakat Raspbian için konuşmak gerekirse öyle aman aman bir yer ve hız sorununuz olacağını düşünmüyorum. Ben 32GB hafıza kartı ile kullandım, ve siz gibi yazılım için kullanıyordum çok rahat yetti yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.