1000 TL telefon önerisi

ardakayaqwe

Hectopat
Katılım
17 Aralık 2015
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba aylardır kendi kullanımıma göre en uygun telefonu bulmaya çalışıyorum kafamda bazı telefonlar var fakat birde buraya sorup artık almak istiyorum.

Arkadaşlar telefonda aradığım şeyler şunlar ;
  • Hızlı internette gezinme.
  • Arayüzde, sistem uygulamalarında kasma yaşanmama
  • Telefonda en çok sosyal uygulamaları kullandığım için Whatsapp, Facebook, Instagram, Swarm, Twitter gibi uygulamalarda kasma takılma olmaması
  • Ön ve arka kameranın iyi olması
  • En fazla Kafa Topu, Kelimelik vb. oyunları kaldırması yeterli.
  • Ekranının 1280 x 720 olsa bile kaliteli gözükmesi
Bu özelliklere göre 1.000 TL altı telefonlar hangileridir arkadaşlar ?
 
General Mobile 4G ve Zenfone 2 alabilirsiniz. GM 4G güncel bir cihaz, en son Android sürümünü taşıyor ki bu da kasmalari azaltır. Zenfone 2'de ise 4 GB RAM olduğu için arayüzü çok hızlı. 1099 TL lik modeli alabilirsiniz. Hayırlı olsun
 
Aslında 1.000 TL civarı vermek pek içime sinmeyecek. 2 yıl sonra olsa alırdım şuan çok fazla para veremeyeceğim. Bugün Asus Zenfone 2 Laser'i inceledim arayüz gayet akıcı ve stabil. Muhtemelen Asus alacağım ama sorguluyorum biraz daha.
General Mobile 4G için de, kamerası hoşuma gitmedi. Tasarımını da pek beğenmedim 100TL daha fazla verip sevdiğim telefonu almayı düşünüyorum.

LG G2 biraz eskidi hemde onun yerine Asus Zenfone 2 almak daha mantıklı. Teknosada bile artık teşhir ürünleri veriliyor.
Lg G2 veya Gm 4G. Tavsiyem güncel cihaz olduğu için Gm 4G.
LG G2 biraz eskidi hemde onun yerine Asus Zenfone 2 almak daha mantıklı. Teknosada bile artık teşhir ürünleri veriliyor.
 
Zenfone 2 16 GB modeli 1099 TL idi. Kullanım amaçlarınıza göre en iyi Seçim gibi gözüküyor. Sistem arayüzünde ve uygulamalarda kasma olmasın demişsiniz Zenfone 2 de 4 GB RAM var gayet hızlı. Ön ve arka kameralar iyi olsun istemişsiniz Zenfone 2 nin arka kamerası 13 mp. Ekranı 1280x720 olsun kaliteli olsun demişsiniz Zenfone 2 de 1920x1080 fhd ekran var. Hayırlı olsun (y) @ardakayaqwe
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı