Hangi telefonu almalıyım?

Aslında kitkatda iken telefonun bataryası mükemmeldi, 1,5 gün yoğun dayandığını söyleyebilirim, en yüksek parlaklıkta hemde. Lollipop da ne oldu bilmiyorum ama Bekleme Modunda yazan kısım baya bir artmaya başladı, eskiden telefonu gece koyardım 100% sabah kalkardım 100%, hiç azalmazdı çok iyiydi. Birde Dorimanx kernel kullanıyordum Lollipopda geç çıktı yüklemedim. Ama kitkatında tipini sevmiyorum.

Katılıyorum Lollipop gerçekten daha modern ve kullanışlı duruyor. Ama işte G3'teki tek sorun batarya ve ekrana bağlı performans

Bence 2k olmasından değil o sorun, tamamen yazılım. Çünkü 801 sadece biraz hız aşırtılmış, ama yinede güçlü ayrıca LTE desteği ve 802.11 ac destekliyor. İyi bir governor (işlemcinin hızlanıp yavaşlama ayarları diyebiliriz) ayarı yapmak lazım, Dorimanx kernel'ın lollipop versiyonu çıktı ama yinede LG aceleci davrandı, G3 de 1080p olsaydı iyi olacaktı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı