1000 TL tenis raketi önerisi

Kayzear

Centipat
Katılım
10 Mart 2023
Mesajlar
300
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, daha yeni tenise başlayacağım daha önce çok fazla oynamadım ve tenis raketi almam gerekiyor. Kaliteli ve iyi bir tenis raketi arıyorum ve 1000 TL civarında bir bütçe ayırabilirim. Eğer şu daha iyi mutlaka şunu almalısın gibi şeyler derseniz bütçeyi birazcık arttırabilirim. Önerilerinizi bekliyorum. Biraz baktım şöyle bir şey buldum nasıl sizce?

 
Son düzenleme:
Merhaba, daha yeni tenise başlayacağım daha önce çok fazla oynamadım ve tenis raketi almam gerekiyor. Kaliteli ve iyi bir tenis raketi arıyorum ve 1000 TL civarında bir bütçe ayırabilirim. Eğer şu daha iyi mutlaka şunu almalısın gibi şeyler derseniz bütçeyi birazcık arttırabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

Hocam, hangi biçimde oynayacağınıza bağlı. Savunma saldırı onu belirledikten sonra bilgi verirseniz isabet öneri yapılabilir.
 
Hocam, hangi biçimde oynayacağınıza bağlı. Savunma saldırı onu belirledikten sonra bilgi verirseniz isabet öneri yapılabilir.

Yeni başlayan biri bence önce raketi tutmayı, forehand backhand vb. vuruşları öğrenmesi daha iyi olmaz mı bunları öğrenmeden oyun stili belirlemek saçma geliyor açıkçası.
Alabiliyorsanız midplus kafa ölçüsünde bir raket bakın, ağırlık olarak bence ağır bir raket almayın (280-300gr arası ideal bence).
Ve bence ikinci el bir raket bakın zaten raketin ne olduğu belli sallayınca tıkırtısı yoksa bir problemi yoktur tellerini yenilersiniz, tansiyonunu ayarlatırsınız en azından oyun stilinizi öğrenene kadar size gider.
 

Geri
Yukarı