Gambleroflife
Kilopat
Hocam aldım dediklerinizin hepsini çok teşekkür ederim. Bakalım gelince kurabilecek miyim 
Hocam aldım dediklerinizin hepsini çok teşekkür ederim. Bakalım gelince kurabilecek miyim![]()
inşallah sorun olmadan yaparım. Sonuçları buradan imkan olursa yazacağım.Rica ederim hocam ne demek. Kuracağınıza eminimYap-Boz gibi.
Bir-iki video izledikten sonra kaparsınız işi.
Depolama olarak HDD mi SSD mi seçtiniz bu arada
Sistemi satın aldıktan ve kurduktan sonra incelemesini yaparsınız umarım burada ya da beni haberlendirseniz bile sevinirim zahmet olmazsa![]()
inşallah sorun olmadan yaparım. Sonuçları buradan imkan olursa yazacağım.
Hocam frisby fc 8925'in cd rom için yeri yok mu ben mi bulamıyorum![]()
Tüh ya. Babam da cd/dvd kullanıyor halen. Buna nasıl bir çözüm önerirsiniz? Kasayı mı değişeyim?Yok hocam artık CD devri kapanıyor olduğu için koymuyorlar genelde.
Tüh ya. Babam da cd/dvd kullanıyor halen. Buna nasıl bir çözüm önerirsiniz? Kasayı mı değişeyim?
tavsiye edeceğiniz bir kasa mevcut mudur?USB kullanmasını öneririm.
Ama CD/DVD kullanması gerekiyorsa kasayı değişmelisiniz.
tavsiye edeceğiniz bir kasa mevcut mudur?
yani daha ucuz olursa mutlu oluruz ancak 150 tl filan olabilir. Üstü de olabilir. Zaten 1000 tl oldu 1400Mevcuttur.
PSU zaten belli. Aeroocol VX 400W
Kasa için max bütçeniz ne kadar ?
yani daha ucuz olursa mutlu oluruz ancak 150 tl filan olabilir. Üstü de olabilir. Zaten 1000 tl oldu 1400![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.