1000 TL Yazılım ve Okul için Akıllı Telefon Önerisi

Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, seneye lise var ve yazılım ile uğraşıyorum. İki yerde de işime yarayacak bir akıllı telefon.

Öncelikle cihaz sağlığa zararlı olmayacak.
SAR değeri yeterli düzeyde olmalı.

Cihaz Android olmalı. Android Studio'da çalışmalar yapacağım ve açık kaynak kod işime yarar.

Cihaz böyle damla çeltik ekran, parmak izi koruması vb. donanımlara sahip olmayacak işime yaramaz çünkü. Anam babam cihazı işte :D

Bütçem 1,000 Türk Lirası. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, seneye lise var ve yazılım ile uğraşıyorum. İki yerde de işime yarayacak bir akıllı telefon.

Cihaz Android olmalı. Android Studio'da çalışmalar yapacağım ve açık kaynak kod işime yarar.

Cihaz böyle damla çeltik ekran, parmak izi koruması vb. donanımlara sahip olmayacak işime yaramaz çünkü. Anam babam cihazı işte :D

Bütçem 1, 000 Türk Lirası. Önerilerinizi bekliyorum.

Nokia 3.

Bütçem 1,000 Türk Lirası. Önerilerinizi bekliyorum.
Android 8 kullanan dönemin amiral gemilerine bak derim

Bence üzerinde çalışmak istiyorsan 1 tane bayağı eski bir tel al üzerinde çalış upgrade etmeye çalış (yazılım bakımından) 1 tanede kullanımlık al. Deneme telinde işe yarıyan yazılımı asıl telinde kullanırsın. @User not found.

Bence üzerinde çalışmak istiyorsan 1 tane bayağı eski bir tel al üzerinde çalış upgrade etmeye çalış (yazılım bakımından) 1 tanede kullanımlık al. Deneme telinde işe yarıyan yazılımı asıl telinde kullanırsın. @User not found.

Tek cihaz yeter. :) Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı