1000 TL'lik sisteme 5000TL harcamak !

Recep sen zenginmişin. Biz senin gibi parayı çöpte bulmuyok ama keşke bulsaydık ama napak, gittigidiyordan bilgisayar alıyom. Niye senin gibilerin yüzünden anlıyo gedip yoksa 2.el almazdık. Paramız olsa alırdık. 1kr bulamıyok. Daha ne diyon sen ağlamıyon ama biz ağlıyok. Sen alayıp oynuya bili 1kr şu zor buluyok. Ona şükrediyok. Belki fakir olabiliriz ama bir kalbimiz gururumuz var.

Ne zırvalıyorsun hocam sen yav ? Ne saçmalıyosun sen kardeş ? İki kelimeyi daha bir araya getiremiyorsun daha gelmiş burada fakir edebiyatı yapıyorsun. Sen benim neyimi biliyorsun be ?

Fakir edebiyatı yapacaksak gel ben sana kralını yapayım: Sene 1996 İstanbul'a geldik. İlkokul 5. sınıfa gidiyorum, para kazanmak için Çağlayan'da o zaman süpermarket var, orada poşetçiliğe bağladım. Müşterilerin aldıkalarını poşetliyorum. Lise geldi, her yaz Kapalıçarşı'da garsonluk yaptım sadece para kazanmak ve İngilizcemi geliştirmek için.

İlk bilgisayarım Casper idi ve tamirde içinde RAM çaldılar. O gün bugündür işte senin gibi cehalet içinde yüzenler kazık yemesin diye insanları bilgilendirmeye çalışıyorum ama o kadar boş bir insansın ki, Türkçe konuşamadığın gibi yaptığımız işi bile anlayamamışsın. Defol git buradan. Bana masal okuma.

Alkışladığın kısmı bana da anlat da ben de bileyim he @Silinen üye ? Adamın paragraf cümlesine nokta ve virgülleri ben ekledim.
 
Son düzenleme:
Recep sen zenginmişin. Biz senin gibi parayı çöpte bulmuyok ama keşke bulsaydık ama napak, gittigidiyordan bilgisayar alıyom. Niye senin gibilerin yüzünden anlıyo gedip yoksa 2.el almazdık. Paramız olsa alırdık. 1kr bulamıyok. Daha ne diyon sen ağlamıyon ama biz ağlıyok. Sen alayıp oynuya bili 1kr şu zor buluyok. Ona şükrediyok. Belki fakir olabiliriz ama bir kalbimiz gururumuz var.
Normalde hatalı yazım yapılmış pragrafı alıntı yapmak ceza sebebidir. Ama ben bunu göze alarak şunu söyleyeceğim. İşten yeni geldim. Kafamın içinde küçük çocuklar abi 4 numarayı yarım saat açsana diyorlar. Belkide kafam çok yorgun olduğu içindir ama ne yazdığınızı 6-7 kere okudum, anladığım tek kelime "Recep" oldu. Türkçe öğrenmelisin kardeşim.
 
@Recep Baltaş Hocam söylediğinde haklısın aslında.
Aldığım yer kadıköyde sizin oradan exsen bilgisayarın teknik servisinin kullandığı cihaz olduğu için servisçi arkadaşın bu işin içinde olarak daha derli toplu bir sistemi olacağını düşünerek aldım açıkcası.
Bugün'de gold'tan z97 gaming 3 anakart, İntel i7 4790 işlemciyi ve ram ürünlerini aldım. Yarın gelir sanırım.! Zaten değiştireceğim başkada bişey kalmadı kasada.
Sizin bios ayarları ile ilgili videonuzu sık kullanılanlarada ekleyip onuda referans alıp bios ayarlarınıda yapınca sorun kalmaz sanırım. 80+ 530 watt güç kaynağıda yeterli diye düşünüyorum ama işallah sorun çıkmaz.
2 Aydır bilgisayar yüzü görmedim ne iş yapabiliyorum ne de oyun oynayabiliyorum. Bu yazıyı birazda ders niteliğinde yazdım açıkcası bir daha ikinci el mi? Tövbe !!!

Hatayı sen en başında yapmışsın genç :) Sahibinden.com ve Gittigidiyor, PC alınacak yerler değil. Buralar bakkalların vitrini, çakallar vadisi. Adam satar, dükkanı bile yok ki gidip hesap sorasın.

Sonra daha da beteri, bakkala öpülmemiş gibi gidip bi da öpüleyim diyorsun. Hayır bize Minidump dosyalarını atsan belki de bedava sana arızalı parçayı söyleyeceğiz :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam mavi ekran konusunda müdavimi olduğum forum donanım ve yeni başladığım sizlerin forumunda oldukça konu okudum ve sordum ancak forumlarda şöyle bir sıkıntı var. Direk ekran kartın gitmiş yada göçmüş deniliyor.
Mavi ekran ve resetten sonra ekranda çiziklerin oluşması sorunu vardı yeni ekran kartımı aldıktan sonrada aynısını yaptı.
  • 0x00001e
  • 0x0000be
  • 0x00000fe gibi onlarca farklı hata kodu aldım. Bios'su sizin videlarınızdan birinden görüp numarasını kontrol ettim oda günceldi.
Şuan tek korkum yeni parçalar geldikten sonrada aynısını yaparsa ne yapacağımı inanın bilmiyorum.

Kemerburgazda bir tane bile işi bilen servis yok hepsi şirketlerden para koparmaya alışmşlar ama neyin ne olduğunu bile bilmiyorlar. (Biraz geç farketsem de) :(
İşin kötü tarafı harcadığım paradan ziyade internet üzerinden çalıştığım işi iki aydır yapamadığım için kazancımın 3 bin dolardan 20 dolara düşmesi :(
Zaten bu parçalarada harcadığım para son param. Başkada para kalmadı cebimde.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı