1000 TL'ye 2. El iPhone 5 Almak

İphone 5 apple için tam bir falso oldu diyebilirim. 5S'te çift işlemci koyarak iphone 5'teki batarya sorununu çözmüş oldu. İphone 5 ile pil sorunu kaçınılmaz olur telefonla çok vakit harcıyorsan seni üzecektir. Zaten üretimi dahi durduruldu apple mağazasında yoktur. Buda iphone 5'i çok ucuzlattı. 5s olabilir ama pahalı tabi ki.

İphone 5'i Günde iki veya daha fazla şarj etmen gerekebilir düşün !

Aslında Kadıköy'deki ikinci el telefon satan güzel yerler var. Oralara da bir bak derim. 750 - 800 TL 'ye yurtdışı kayıtlı temiz cihazlar var. Yurtdışı deyip almayanlarda oluyor ama ben yurtdışı cihaz kullandım. Yere düşürmedikten sonra sıvıya temas etmedikten sonra hiç bir telefonda sıkıntı olmuyor zaten böyle bir alternatifin daha var. Belki aradığın fiyatlara normal garantili cihaz bile bulabilirsin araştırmak lazım.

Garantili cihaz sıfır cihaz almak istiyorsan : Asus Zenfone 5 belki bir ihtimal Asus Zenfone 6 da bulabilirsin.
Telefoncuları gezinip garantili : 750 - 800 TL arası HTC One m7 alabilirsin. Iphone 5 o fiyata biraz zor ama gezinmek lazım.
Yine telefoncuları gezinip yurt dışı kayıtlı : HTC One Max - HTC One M7 yada Iphone 5 alabilirsin.

Sahibininden.com'a bak. Kadıköy'de Bahariye Mobile var.(Yer ismi vermek yasak mı bilmiyorum.) Balık Çarşısı'nın o taraflarda. Burası benimde telefon aldığım bir yer ilgi alaka on numara pişman olmazsın.

iPhone 5 tavsiye etmem. Ekranının seni tatmin edeceğini düşünmüyorum. En azından büyük ekran bir telefon alsan daha iyi olur. G2 hakkında daha fazla araştırma yapmanı tavsiye ederim. Şu an kullanıyorum tasarıma çok takılmam gerçi ama parasını fazlasıyla hak eden bir telefon.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı