1000 TL'ye %60 klavye önerisi

Blassen

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 3600-DDR4 24GB 3200Mhz -Gigabyte RTX 4060 8GB Windforce - Kioxia Exceria G2
Klavye: K617
Mouse: Glorious Model O-
Kulaklık: Razer Barracuda X 2022
Max 1000 TL civarı %60 klavye önerilerinizi linkiyle atarsanız sevinirim.
Amazon bunu görmüştüm konularda nasıldır?

Geeky GK61

Son düzenleme:
Max 1000 TL civarı %60 klavye önerilerinizi linkiyle atarsanız sevinirim.
Amazon bunu görmüştüm konularda nasıldır?

Geeky GK61
Bende düşünüyorum bunu bi kaç gündür arıyorum Amazon'da aynı şekilde dierya dk61se modeli var reddragon k617 arasında kaldım kullanıcılar k617 de yay sesinden şikayetçi

Yok bununla arkadaşın yazdığı 2 modele baktım.

Bende düşünüyorum bunu bi kaç gündür arıyorum Amazon'da aynı şekilde dierya dk61se modeli var reddragon k617 arasında kaldım kullanıcılar k617 de yay sesinden şikayetçi
siz seçim yapabildiniz mi?

Son düzenleme:
Yok bununla arkadaşın yazdığı 2 modele baktım.

siz seçim yapabildiniz mi?
Maalesef ki hayır k617 almak istiyorum ama yay sesi alırsam kafayı yerim bu yüzden sanırım dierya dk61se modelini alıcam rgb değil rainbow ama buz mavisi ışığı ve beyaz rengi hoşuma gitti red switch sesi de güzel onu alıcam sanırım ama benim için asıl endişe ilk defa İngilizce klavye kullanmakta

Maalesef ki hayır K617 almak istiyorum ama yay sesi alırsam kafayı yerim bu yüzden sanırım Dierya DK61SE modelini alacağım RGB değil Rainbow ama buz mavisi ışığı ve beyaz rengi hoşuma gitti red switch sesi de güzel onu alacağım sanırım ama benim için asıl endişe ilk defa İngilizce klavye kullanmakta.

Konuya yazdığım geeky GK61'e bakınız mı? Onunda switchleri kaliteli sanırım. Ya da E-Yooso Z11'de öneren görmüştüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı