1000 TL'ye Anakart Tavsiyesi

gamblers193

Hectopat
Katılım
14 Temmuz 2015
Mesajlar
80
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba. Arkaşlar bugün sinerjiden Msı GTX980Ti Sea Hawk bu ekran kartının siparişini verdim ama anakart konusunda pek bir bilgi sahibi değilim. Sizden ricam bana bu konuda yardım etmeniz. Bütçe soracak olursanız 1000 TL fazlası değil. Şimdiden teşekkür ederim. :)
 
Son düzenleme:
Öneriniz için teşekkür ederim. Belirttiğim ekran kartı O.C destekli mi göremedim ama öyle bir niyetim yok yinede uyumlu olacak ise tabiki de bu anakartı alabilirim.
 
Ekran kartınızın OC desteği var. Fakat bu OC desteğinin anakart ile alakası yok. Kendisinden gelen bir özellik.
 
Benim render gibi bir amacım yok. Bazı yorumlarda arkadaşların tavsiyelerinde oyun için sistem ise i5 6600k yeterli demiş o yüzden böyle bir ekran kartına biraz bütceden kısıp i7 yerine i5 tercih ettim oyun amaçlı kurmak istiyorum sistemi :) .
 
6600K'ya Maximus 8 bravo:like: Neden 6700K değil? Eğer 6700K fazla geliyorsa neden daha düşük bi anakart değil? 400 liralık anakart alıp 600 TL'yi ekran kartına yatırmak daha mantıklı değil mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı