1000 TL'ye Android soğuk cüzdan önerisi

kitkatr

Picopat
Katılım
18 Şubat 2021
Mesajlar
147
Merhaba, Ethereum üzerine yatırımımız var. Binance üzerinde telefondan işlem yapıyoruz. Direkt Android'den Ethereum'u aktarabilecegimiz bir soğuk cüzdan arıyorum. Bin TL'ye kadar öneriniz var mı? Bu konuya çok hakim degilim.
 
Selamlar,
Soguk cuzdan olarak bildigim kadariyla en cok kullanilam cihaz Ledger Nano S, ya da bir ust modeli olan Nano X i de secebilirsiniz. Aradaki fark olarak, nano x te ki lcd ekran daha buyuk, ve ayni anda hafizada tutabileceginiz coin cesidi nano s te yanlis hatirlamiyorsam 5 iken nano x te yuze yakin olmasi lazim. Siz sadece eth uzerine kazim yapiyorsaniz nano s sizin icin yeterli gelecektir.
 
Selamlar,
Soguk cuzdan olarak bildigim kadariyla en cok kullanilam cihaz ledger nano S, ya da bir ust modeli olan nano X i de secebilirsiniz. Aradaki fark olarak, nano X te ki LCD ekran daha buyuk, ve ayni anda hafizada tutabileceginiz coin cesidi nano s te yanlış hatirlamiyorsam 5 iken nano X te yuze yakin olmasi lazim. Siz sadece ETH uzerine kazim yapiyorsaniz nano s sizin için yeterli gelecektir.

Nano s alacagim direk Binance'den soguk cuzdana aktarabiliyor muyum yoksa ledger Live diye bir uygulama var oraya aktaripmi cekebilirim ?
 
Nano s alacagim direkt Binance'den soguk cuzdana aktarabiliyor muyum yoksa ledger Live diye bir uygulama var oraya aktaripmi cekebilirim?

Ledger Live'a girip en basta cihazinizi bilgisayara bagliyorsunuz ve
Hesabinizi olusturuyorsunuz. Devaminda cihaza ozel tanimli olan coin adresini (ornegin cihazin ETH adresini) kopyalayip Binance'ya da diger borsalardan soguk cuzdanin tanimli adresine coini gonderiyorsunuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı