Bütçe çıkarsa 1300TL'ye 480GB modelini alabilirsiniz:Aparatla birlikte taşınabilir olarak kullanacağım 256 ya da 512 GB SATA SSD önerir misiniz? Bütçe maksimum 1000 TL.
T300S'in ne barındırdığı veya kaliteli olup olmadığı belli değil ama Hiksemi genellikle ucuza kaçan bir firma. NVMe'leri gene eh işte ama SATA'ları çöp, bu modelde çöp olabilir.Taşınabilir Hiksemi t300s modelini gördüm onu mu alayım yoksa attığınız ssdler aparat dahil 1500e geliyor. Hangisi mantıklı olur?
M2 ssd alıp kutuyla kullansam nasıl olur peki çünkü bu fiyatlara M2 ssd bulunabiliyor.T300S'in ne barındırdığı veya kaliteli olup olmadığı belli değil ama Hiksemi genellikle ucuza kaçan bir firma. NVMe'leri gene eh işte ama SATA'ları çöp, bu modelde çöp olabilir.
İyi olur ama kutular genellikle 1GB/s oluyor.M2 ssd alıp kutuyla kullansam nasıl olur peki çünkü bu fiyatlara M2 ssd bulunabiliyor.
M2 SSD aldım. 1000 TL yi geçmeyen onerebilecegin bir kutu var mı?İyi olur ama kutular genellikle 1GB/s oluyor.
Şahsen gözüme bunu kestirmiştim:M2 SSD aldım. 1000 TL yi geçmeyen onerebilecegin bir kutu var mı?
Bunu alacaktım fakat 1-2 hafta bekleyemem şuan.Şahsen gözüme bunu kestirmiştim:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.