1000 TL'ye en iyi telefon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ömer Gündüz

Kilopat
Katılım
4 Şubat 2012
Mesajlar
3.204
Çözümler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bu ay içerisinde babama belirttiğim bütçede bir telefon alacağız. Babam teknolojiden vs. epey anlıyor yani alacağı telefonun kapasitesini sonuna kadar kullanabilir. S3 mini düşündük ama malzemesini pek beğenmedi ve normal S3'teki 4 çekirdekli Exynos 4 yerine çift çekirdekli bir işlemcinin olması onu telefondan soğuttu. Siz bu konuda ne diyorsunuz? Önerilerinizi bekliyoruz. Aklımızda Huawei Ascend P1 ve Xperi P var hangisi daha iyidir sizce?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1.300 TL civarında bir telefon düşünürseniz, SONY Xperia S çok güzel bir telefon.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir an LG Optimus 4X diyecektim ama LG alınmaz :D Sony Xperia P'yi bir incele derim.

Samsung Galaxy S2'de alınabilir, çok iyi bir cihaz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki Burak abi Huawei'ye ne diyorsun? Bir de hangisi büyüklük ve performans açısından daha iyi Go mu S mi? Eğer S3 Mini bunlardan daha iyiyse alırım diyor.
 
1000 lira para vereceksen Huawei alma derim. Xperia Go ile P arasında P daha iyi. 1080p kayıt yapabiliyor.

Xperia P'de Mali 400 var. Sensation ise Adreno 220 ile geliyor ve bu grafik işlemci çok daha iyi. Yine işlemci olarak da Sensation daha iyi.

Son olarak ringde Sensation ve S III mini kalıyor ve savaşın galibi Sensation oluyor gibi...

S III Mini avantajları:


ABvkg.png


Sensation Avantajları..

7xmeT.png
 
Ovv tamam ben bunu bir göstereyim pedere. Büyük ihtimal bunu alırız. Sağolun arkadaşlar. Peki Recep abi son olarak Sensetion karşısında Xperia S nasıldır?
 
Hmm peki. Şimdi babamla bir konuştuk. Dedi bu kadar ilgileniyosun, ikimize de bul aynısından alalım. Benim telefonu satıp üstüne tamamlarsam olur dedi. Yani kısaca benden 1000 TL çıkar gerisi sana kalmış dedi. Bende Xperia x10 mini Pro var klavyeli ama Android 2.1 olan. :D 8 ay kadar Teknosa garantisi de duruyor. Bunu 300 TL'ye satabilir miyim sağda soldaki yerel telefonculara?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı