1000 TL'ye en iyi telefon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki Recep abi son olarak Sensetion karşısında Xperia S nasıldır?

1000 TL bütçem var diyorsun, 1000 TL bütçe ile alınabilecek en iyi telefonu öneriyorum, sonra gelip diyorsun ki 1300 TL olan bu telefon nasıl :)

Tabii ki 1300 TL olan daha iyi olacak :) Şu bütçeni bi kesinleştirip öyle sor :) Sonra biz "daha iyisi varken kötüsünü önermiş" durumuna düşüyoruz.

Yok abi anlıyorum da hani düz mantık geçerli mi diye merak ettim sadece. :D Hani daha pahalıdır diye aldık ama markaya para vermişiz olmasın diye. Pardon yani. :D Tamam bütçe 1000 TL daha ötesi yok. :D HTC Sensation alacağız. Bunun bir de XE versiyonu var Beats kulaklıkla gelen. Tek farkı kulaklık mı?

Ya arkadaşlar bana söveceksiniz ama bu işler biraz böyle oluyor anlamanızı bekliyorum. :D Böyle bakıyorsunuz araştırıyorsunuz işte biraz daha iyi alınabilir oluyor. Bu yüzden 1300 TL'ye kadar çıkabiliyoruz. Bu paraya alınacak en iyi telefon bu durumda Xperia S oluyor galiba? Başka bildiğiniz var mı?

537688_528585290485383_2111039346_n.jpg

Kampanya bittiği için en iyi seçenek SONY XPERİA S.

Ya S3 iyi de Burak abi sen anlarsın ben öyle özenti gibi herkesin elinde olan bi telefona sahip olmak istemiyorum. :D Şöyle herkesin bilmediği adam gibi bir telefon olsun istiyorum ve bu durumda Xperia S oluyor. Verdiğim paraya değer mi bu telefon onu merak ediyorum sadece? Bir de bunda Playstation Certified denen bir olay var o ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı