1000 TL'ye gamepad önerisi

zetryx

Decapat
Katılım
1 Nisan 2022
Mesajlar
131
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Elimde bir kol var fakat değiştirmek istiyorum. Almışken iyi bir şey olsun da istiyorum, bu yüzden 1000 TL civarında kol önerileriniz nelerdir?
 
Hocam geçtiğimiz aylarda bende arayış içerisindeydim. Araştırdığımda bilgisayar için kullanacaksanız eğer xbox controller 9.Nesil olanı. Uyum sorunu olmuyor tak çalıştır. Klavye - mouse ile anlık geçişler de oluyor. İster kablolu oynarsınız pil takmayıp hafif şekilde isterseniz kablosuz oynarsınız ikisinde de gecikme sorunu yaşamadım ben. İkinci el olarak almıştım 800₺ bulunduğum il içerisinde. Temiz bulursanız ikinci el olarak almanızı tavsiye ederim.
 
Hocam geçtiğimiz aylarda bende arayış içerisindeydim. Araştırdığımda bilgisayar için kullanacaksanız eğer Xbox Controller 9.nesil olanı. Uyum sorunu olmuyor tak çalıştır. Klavye - mouse ile anlık geçişler de oluyor. İster kablolu oynarsınız pil takmayıp hafif şekilde isterseniz kablosuz oynarsınız ikisinde de gecikme sorunu yaşamadım ben. İkinci el olarak almıştım 800₺ bulunduğum il içerisinde. Temiz bulursanız ikinci el olarak almanızı tavsiye ederim.

Peki ikinci el aldığımda orijinallik konusunu nasıl kontrol edebilirim?

 
Peki ikinci el aldığımda orijinallik konusunu nasıl kontrol edebilirim?
Xbox da PC ye takarsın PC onu tanır xbox gamepad olarak görür. PS konusu bilmiyor. Bide Xbox bi mağazada git dokun hissiyatı için anla. Tuşlara falan bas iyice bire bir aynı olurlar çoğunlukla. Satan tanıdığım var 900Tl ye 2. El son nesil kollar satıyor.
 
Xbox'da PC'ye takarsın PC onu tanır Xbox gamepad olarak görür. PS konusu bilmiyor. Bir de Xbox bir mağazada git dokun hissiyatı için anla. Tuşlara falan bas iyice bire bir aynı olurlar çoğunlukla. Satan tanıdığım var 900TL'ye 2. el son nesil kollar satıyor.

Şehir neresi kanka?
 
Peki ikinci el aldığımda orijinallik konusunu nasıl kontrol edebilirim?
Hocam cihazın garantisi varsa ürün koduyla kontrol edilebiliyor. Daha öncesinden ps4 pro sahibiydim ve xbox kontrolcülerinden hiç kullanmamıştım. Bu bahsettiğim kolu aldıktan sonra xbox kolunun daha rahat olduğunu anladım. Eğer PS5 kontrolcüsü alacaksanız PC için taktığınızda 3. parti uygulamalarla taktığınız PS kolunu Xbox kolu olarak tanıtıp öyle oynuyorsunuz. Fakat xbox için bu sorun yok. Bulunduğunuz ili araştırın. Benim arkadaş ürünü almış fifa için steam üzerinden bir kaç oynadıktan sonra rafa kaldırmış 1 sene öyle yatmış. Sıfır sayılırdı aldığım ürün ve 1 sene daha garantisi vardı. Araştırırsanız bulabilirsiniz bir hevesle alıp kullanamayan bir çok insan var :)
 

Geri
Yukarı