1000 TL'ye gamepad önerisi

Bütçe
1000
Rica ederim ne demek, isterseniz inceleme videosu da çekmiştim YouTube'a izlemek isterseniz atabilirim machenike için. Tuş ömürlerinin ne olacağından emin olmadığımdan bahsettim orada sadece onda da materyal olarak ne kullanıldığını bilmediğimden yoksa üretici abxy için 1M tıklama ömrü veriyor.

Yorum da attım hocam iyi sosyaller.

Rica ederim ne demek, isterseniz inceleme videosu da çekmiştim YouTube'a izlemek isterseniz atabilirim machenike için. Tuş ömürlerinin ne olacağından emin olmadığımdan bahsettim orada sadece onda da materyal olarak ne kullanıldığını bilmediğimden yoksa üretici abxy için 1M tıklama ömrü veriyor.

Hocam siz katip çelebi misiniz G1 Pro inceleme videosu çeken?

2 gün öncesinde izlemiştim videoyu kaç günde geldiğini sormuştum yorumlarda, şimdi görünce flashback yedim.😅

Hocam siz katip çelebi misiniz G1 Pro inceleme videosu çeken?
Evet hocam😁 kendimin de merak ettiği kolları veya normal kullandığım memnun olduğum ürünleri çekeyim dedim. Kendim ararken bulamıyorum madem ben üreteyim aşırı kaliteli olmasa da En azından bazı sorulara cevap olur diyerek açtım kanalı

Pazar öğleden sonra 6 buçuğa bir de gamesir cyclone 2 videosu atcam. Yurtdışında çok fazla incelemesi var ama trde yok sanırım incelemesi onu da ben başlatmış olayım bari

Evet hocam😁 kendimin de merak ettiği kolları veya normal kullandığım memnun olduğum ürünleri çekeyim dedim. Kendim ararken bulamıyorum madem ben üreteyim aşırı kaliteli olmasa da en azından bazı sorulara cevap olur diyerek açtım kanalı.

Pazar öğleden sonra 6 buçuğa bir de GameSir Cyclone 2 videosu atacağım. Yurt dışında çok fazla incelemesi var ama TR'de yok sanırım incelemesi onu da ben başlatmış olayım bari.

Hocam ucuza 2. el 780e MSI GC30 V2 buldum temizde gözüküyor o nasıldır sizce.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı