1000 TL'ye Günlük Kullanım için Laptop

Eğer ailemi ikna edersem bu laptopu alabilirim fakat GT720 biraz zayıf gibi durmuyor mu ? İşletim sistemi kurmak desen ayrı bir konu . Hem Lenovo G500'ü internette herkes beğenmiş kullanıyor bu laptopdan emin değilim pek zaten o kadar para da ekleyemem . Bu laptopu unutsak iyi olur :)

Peki Murat Hocam , G500 ısınıyor mu ? Yani ben ileride bir şeyler falan eklerim veya biraz ağır bir oyun oynarım kalorifer gibi ısınmaz değil mi? :D

Eğer ısınmıyorsa planım bir yerlerden i5'li bir Apu bulmak sonra o arkadaşa GT740M falan eklemek , Ram'i 8 yapmak . Veya i3 yeterli diyip direk onun üstünden ekran kartı eklemek . Siz ne dersiniz ? Bunu laptopta yapabilir miyim ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benim laptop'um kesinlikle ısınmıyor. Oyun oynarken battaniye ile sardım en fazla 80 derece oldu. (İncelemede mevcut.) + 2 Tane ram slot'u var isterseniz 2 tane 8 GB alıp 16 GB yapabilirsin. Ancak bu gereksiz olur. İntel i3 sizin için yeter artar bile. Apu sisteme takamazsın. :) Ekran kartı da güçlü. Hatta şuan BF3 Multiplayer oynuyordum. :)
 
Şu an düşündüm de CX61'i almam daha mantıklı olabilir ama Freedos o biraz sorun gibi oldu . Mertcan bir sorum olacak .
Ati HD 8570 mi yoksa bu bilgisayardaki GT720M mi ?
Freedos sorununa nasıl bir çözüm getirebiliriz ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence 8570M daha iyi. Çünkü 720M'nin son iki rakamına baktığımızda giriş seviyesi görünüyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim 3.nesil i5 gt635m ekran kartı 2gb 8gb ram beyaz tertemiz garanli leptop dediğin gibi istersen 1000 liraya satabilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı