1000 TL'ye İkinci El Oyun Bilgisayarı Toplanır mı?

Tavsiyem 3 katını daha biriktirip giriş seviyesi bir sistem almanız. Ya da 2 katını biriktirip 2. el alın. Ama çok insan kandırıyorlar söyleyeyim.

Oyun bilgisayarı denince çok geniş alanı kapsıyor ortalama bir ekran kartının 1.000 TL olduğu bir zamandayız, yani kısacası bana göre çok zor. Ama bütçem bu kadar daha fazla veremem dersen en azından CoD Mobile veya PUBG oynayabileceğin bir makineya odaklan derim.

Evet toplanır. 1000 liraya RX 570'li İ3-4160'lı sistem toplamıştım. BF1 The Withcer gibi oyunları 1080P Ultra'da oynuyorum. Tek yapman gereken indirim kovalamak.
Açtığım konu; Ucuza performanslı sistem toplama - Technopat Sosyal
Bu alay edenleri görmezden gel sadece ve ürün aramaya başla derim. Açtığım konu rehber olacaktır.

Hangi tür oyunları oynayacağınıza göre çok fazla değişir fakat elbette 2. el olarak 1000TL'ye fiyat performans bilgisayarı toplayabilirsiniz. Biraz araştırma biraz takip ile güzel fiyatlara ikinci el parçalar bulmak mümkün. Sizin istediğiniz özellikler önemli oluyor bu noktada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı