1000 TL'ye İşlemci Tavsiyesi

Ragnarsson

Kilopat
1000 TL sistemime uygun bir işlemci öneriniz var mıdır? Paylaşırsanız çok sevinirim. PUBG,FIFA gibi oyunları düşük ayarlarda 20-25 civarı FPS ile oynamaktan gına geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni nesil Ryzen işlemciler çıkacak bence onları bekle.

Ayrıca AMD sistem mi toplayacaksınız intel mi?

Ryzen almalısınız bence. Ryzen 5 1600 olabilir. 2.nesiller sanırım biraz bütçe üzerinde kalıyor. Bende 1600x var ama onunda fan ekstrası var, sonuç olarak Ryzen 5 iyidir

Yeni nesil Ryzen işlemciler çıkacak bence onları bekle.

Ayrıca AMD sistem mi toplayacaksınız intel mi?
Vay arkadaş her konu da mı çıkar onu bunu bekle diyenler valla helal olsun. Adamın bütçesi 1.000 TL beklese ne olacak hocam? İkinci el alsın bir tane baksın keyfine indirimleri kovalarsa sıfır bile alabilir.
Süper tavsiye para varsa hiç kaçırma bence de. Ama anakartınız ne ona da bakın.

Ryzen almalısınız bence. Ryzen 5 1600 olabilir. 2.nesiller sanırım biraz bütçe üzerinde kalıyor. Bende 1600x var ama onunda fan ekstrası var, sonuç olarak Ryzen 5 iyidir
Aynen dostum bütçe kısıtlı AMD almayı düşünüyorum ama anakartıma uyacak mı asıl mesele o. Bu işlerde yeteri kadar bilgi sahibi değilim.
Dostum ben de tam bunu inceliyordum. Anakartıma uyumlu olur mu acaba? yoksa yeni bir anakart almak mı gerekir?

Vay arkadaş her konu da mı çıkar onu bunu bekle diyenler.
R5 2600 gibi bir işlemciyi 1000 TL'ye yakın bir fiyata alabiliyoruz. Yeni çıkacak Ryzen işlemcilerde de böyle olacak. İllaki bütçeye uygun bir şeyler bulunur. 2 Ay sonra yeni işlemciler çıkınca "param boşa gitti, keşke bekleseydim" diye sağda solda dolaşmayın o zaman.

Düzenleme:
AMD almayı düşünüyorum ama anakartıma uyacak mı asıl mesele o.

Anakart modelinizi yazar mısınız? Anladığım kadarıyla şuan intel işlemci kullanıyorsunuz, yani AMD işlemci kullanamayacaksınız.

Şuan intel işlemci kullanıyorsanız ki attığınız fotoğraf onu gösteriyor, üzgünüm ki anakart değişmesi şart. İşlemciniz AMD olsaydı soket kısmında yazan bilgiye göre bir yönlendirme yapabilirdik ama Vatan da ki indirim çok güzel tavsiye ederim.

Evet bence de çok uygun duruyor. Vatanda ki ryzen'i alsam bana önerebileceğiniz bir anakart var mı? Ya da ryzen'e eş değer bir intel işlemci önerebilir misiniz?

Senin anakart 2 ve 3. nesil mobil intel işlemci destekliyor onun için intel tarafında bir işlemci yükseltmesi zor görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…