Dostum ben de tam bunu inceliyordum. Anakartıma uyumlu olur mu acaba? yoksa yeni bir anakart almak mı gerekir?
Bence birde Anakart almalısın B450 Chipset Anakartlar 400 500 bandında gayet iyi fiyaları var Vatan da.
Dostum ben de tam bunu inceliyordum. Anakartıma uyumlu olur mu acaba? yoksa yeni bir anakart almak mı gerekir?
Dostum yardımın için teşekkür ederim. Zahmet olmazsa bahsettiğin parçalardan bulup bana link atabilir misin?Bahsettiklerim fazla bütçe değil. Şu an pahalı desem maksimum 800 TL tutar korkutmasın. Bunlar eski ama güçlü parçalar. X3440 90 TL bir işlemci4 çekirdek 8 threads ve overclock potansiyeli sayesinde günümüzün İ3 6100'üne rakip olabiliyor. Güzel bir soğutucu da 120 TL desen sana hepsi 920 TL'ye gelir. Tek gereken PSU.
Bu ürünleri Türkiye'den bulmak zordur. Bulsanız bile fahiş fiyatlar isterler. Aliexpress üzerinden almanızı öneririm ben.Dostum yardımın için teşekkür ederim. Zahmet olmazsa bahsettiğin parçalardan bulup bana link atabilir misin?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.