1000 TL'ye kablolu mouse önerisi

Yer
Mother Adana
Daha fazla  
7 yıl Gigabyte M2 Aorus kullandım. Sadece Souls-like ve RPG oynuyorum. SteelSeries ve Razer'ın bu bütçelerdeki mouselarını çok beğendim ama hep sorunluymuş. Önerilerinizi beklerim. Benim düşündüklerim:

Glorious Model O
Endorfy GEM
ASUS Tuf Gaming M3 gen II
ASUS Rog Strix Impact III

Son düzenleme:
7 yıl Gigabyte M.2 Aorus kullandım. Sadece souls-like ve RPG oynuyorum. SteelSeries ve Razer'ın bu bütçelerdeki farelerinı çok beğendim ama hep sorunluymuş. Önerilerinizi beklerim. Benim düşündüklerim:

Glorious Model O
Endorfy gem.
ASUS TUF Gaming M3 gen II.
ASUS ROG STRIX Impact III.

Glorious Model O da güzeldir. Gerisini önermem.
Bunada bakabilirsiniz.

Bende 900-1000 tl civarı mouse bakınırken Glorious Model D ve O modelleri dikkati mi çekmişti. Bu modelleri kullanan var mı? Switch kalitesi ve ömrü benim için önemli!

Lenovo fare ile deneyimim olmuştu. Legion M300s modelini yaklaşık 2 sene kullandım. Ergonomisi güzel ama 1 sene sonra tekerlek kaydırma sorunu ile karşılaştım.

Son düzenleme:
Bu Steelseries Prime+ aşırı övüyorlar, özelliklerine de baktığımda fiyatının çok üzerinde. Gerçekten güzel bir model gibi duruyor. Acaba öyle mi?

Yaklaşık 2.5 yıldır kullandığım Steelseries Prime+ tavsiye ederim.
Glorious Model O da güzeldir. Gerisini önermem.
Bunada bakabilirsiniz.
En çok SteelSeries Prime+ önerilmiş. Sadece DPI tuşunun altta olması düşündürücü ama yine de alma ihtimalim yüksek.

Bakacağım hocam. Siyahı güzel görünüyor.

En çok SteelSeries Prime+ önerilmiş. Sadece DPI tuşunun altta olması düşündürücü ama yine de alma ihtimalim yüksek.

Bakacağım hocam. Siyahı güzel görünüyor.

M7 Pro pek önermem doğrusu 60 IPS değeri ve 20 g ivmelenme gözüküyor değerleri öyleyse rezalet ötesi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı