1000 TL'ye kablolu mouse önerisi

20M Omron fena değil. Optik kadar dayanıklı değildir ama Omron sektör standardı ve iyi bir markadır. Sensör olarak Prime daha iyi ama fark hissedeceğini düşünmüyorum. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi toz ve kir temizliği yapmak sıkıntı biraz. Ben senin yerinde olsam Prime'ın şeklini iyice inceler elime uygun olup olmadığına bakar öyle karar veririm.
Şekil olarak fingertip olmadığı sürece alışılıyor bence ama dediğim gibi parmak tutum varsa bulaşmayın fare size göre değil çünkü avuç içini kaplıyor fare ama genelde insanların coğu tr claw kulanır .

Son düzenleme:
@Tommy Wiseau @Metin_Void
Ben daha önce Logitech G300s (switch arızası oldu) ve Lenovo Legion M300s (Tekerlek arızası oldu) kullandım. Her ikisi de elime uygundu.
Ben tutuşa takan bir insanım, çok büyük ve hantal fareler sevmiyorum.
Fareyi yandan kavramayı seviyorum ve avuç içim yarı değiyor diyebilirim. Biraz palm ile claw arası hybrid bir tutuşum var sanırım. Ama burada el büyüklüğü de bir faktör diye düşünüyorum. Daha önce kullandığım farelerin ölçüleri ile kıyasladığımda çok fark yok gibi, herhalde bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum...

@Tommy Wiseau @Metin_Void
Ben daha önce Logitech G300s (switch arızası oldu) ve Lenovo Legion M300s (Tekerlek arızası oldu) kullandım. Her ikisi de elime uygundu.
Ben tutuşa takan bir insanım, çok büyük ve hantal fareler sevmiyorum.
Fareyi yandan kavramayı seviyorum ve avuç içim yarı değiyor diyebilirim. Biraz palm ile claw arası hybrid bir tutuşum var sanırım. Ama burada el büyüklüğü de bir faktör diye düşünüyorum. Daha önce kullandığım farelerin ölçüleri ile kıyasladığımda çok fark yok gibi, herhalde bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum...
SteelSeries Prime vs Lenovo Legion M300s - Gaming Mouse Comparison - EloShapes

Yani shape olarak sorun olacağını sanmam . Fakat ağırlık olarak Logitech G300s ve Lenovo Legion M300s arsında kalıyor evet çok öyle inanılmaz hafif değil ama sağlam hissetiriyor .shape olarak şöyle söyleyeyim biz 3 kardeşiz en küçüküğün eler küçük o bile rahat alıştı ilk başta bu ne ya dedi ama sonra rahat geldi . ortancada aynı şekilde . Bende alıştım işte farede tek sorun bizim hor kulanmamızdanmı tozdanma bilemedim ama tekerlek yavaş çalışıyor ve bazen aşa yapıca yukarı gidiyor . Bir forumda açıp temizlemek gerekiyormuş diye okudum ama hiç denemedim yedenk skates yok diye ve tek mouse olduğu için .

SteelSeries Prime vs Lenovo Legion M300s - Gaming Mouse Comparison - EloShapes

Yani shape olarak sorun olacağını sanmam . Fakat ağırlık olarak Logitech G300s ve Lenovo Legion M300s arsında kalıyor evet çok öyle inanılmaz hafif değil ama sağlam hissetiriyor .shape olarak şöyle söyleyeyim biz 3 kardeşiz en küçüküğün eler küçük o bile rahat alıştı ilk başta bu ne ya dedi ama sonra rahat geldi . ortancada aynı şekilde . Bende alıştım işte farede tek sorun bizim hor kulanmamızdanmı tozdanma bilemedim ama tekerlek yavaş çalışıyor ve bazen aşa yapıca yukarı gidiyor . Bir forumda açıp temizlemek gerekiyormuş diye okudum ama hiç denemedim yedenk skates yok diye ve tek mouse olduğu için .
Valla bir önceki faremde de tekerleğinde aynı yukarı aşağı kayma problemi yaşamıştım. Zaten günün sonunda o yüzden yeni fare alıyorum. Biraz araştırdım Prime+ modelin çift tıklamadan ziyade tekerlek sorunu ve cızırdama şikayetleri olduğunu gördüm. Acaba biz kullanıcılar mı tekerlek döndürmeyi bilmiyoruz yoksa üründe mi bir yetersizlik var anlamadım. Biraz kullanım biraz da şans faktörü etkiliyor sanırım...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı